Арсеній Яценюк: Зараз наше головне завдання - захистити результати голосування (додано фото)

 

Сьогодні в Івано-Франківську відбулась прес-конференція лідера об’єднаної опозиції Арсенія Яценюка, керівників обласних організацій політичної партії «Фронт змін» Володимира Шкварилюка та ВО «Батьківщини» Дмитра Шлемка.

 

Політики пібдили підсумки передвиборчої кампанії й розповіли про подальшу діяльність демократичної більшості у парламенті наступного скликання. А це понад 80 законопроектів, які опозиція обіцяє представити для широкого загалу вже цієї пятниці.

 

«Ми йдемо до нашої перемоги, ми пройшли всю кампанію як єдина команда.  Ми представили сильну потужну програму. Вже цієї пятниці ми представимо завершальний проект програми, який стане вагомим документом. Він складається з 80 законів, які будуть прийматися новою демократичною більшістю у новому парламенті», - розповів Арсеній Яценюк.

 

Також лідер наголосив, що попри всі складності переговорного процесу, опозиційним силам таки вдалось подолати розбіжності і підписати Меморандум про створенян демократичної коаліції між ВО «Баткьівщина» і ВО «Свобода».

 

Втім, зараз на переконання Яценюка, головне завдання полягає у захисті результатів голосування. Попри те, що в закон дає всі можливості зазхистити результати волевиявлення, опозиціонери передбачають масові фальшування підрахунку голосів. Наймасовішими вони будуть в сільських виборчих комісіях.

 

«До питання захисту голосів ми підходимо дуже серйозно. У всіх комісіях у нас є свої спостерігачі, свої члени ДВК, працюють юристи, активісти. Ми усвідомлюємо те, що основні фальшування будуть на дільницях, які знаходяться в селах. Тому тут приділятимемо найбільшу увагу до захисту результатів виборів», - зазначив Яценюк.

 

У свою чергу Дмитро Шлемко зауважив, що на Прикарпатті в кожному селі політичні партії, які входять в склад Обєднаної опозиції організували міні-штаби. І в ніч виборів, коли ДВК розпочнуть підрахунок голосів, їхні прихильники вийдуть під дільниці і таким чином захищатимуть свій голос.

 

«Після того, коли виборчі дільниці закриваються, ми збираємо під кожну виборчу дільницю по 20, 30, 50, а біля окружних виборчих комісій до 200-300 людей. Це ті люди, які самостійно прийдуть і захищатимуть свій вибір… На Прикарпатті ми захистимо до одного голоси всіх виборців», - резюмував Шлемко.

 

 

 

 


23.10.2012 2305 13
Коментарі (13)

100% 2012.10.23, 14:14
Це не опозиція, це клоуни, які думають виключно про власні кишені та думають, що бути опозицією - достатньо так назватися. Будете горіти у пеклі. А чого Свобода до них пристала то є мені не приємно...Пахне пристосуванством. Юлі - тюрму!!!
Станиславівець 2012.10.23, 14:42
Боронь боже зарахувати мій голос на користь обрізаної опозиції...
Кузя 2012.10.23, 15:21
Під красивами назвами і викриками приховується брудні політичні технології і зграя запроданців. Справжній незалежний кандидат йде по мажоритарці!
Виборець 2012.10.23, 15:31
І я за СВОБОДУ, але ця партія поки що не настільки сильна щоб сомотужки щось серйозне зробити, тому на певному етапі і ці клоуни згодяться, ну а не хочете тоді будь ласка реагаони, комуняки-перешиванці або наташа-раша у якої є мрія.
Хруниха 2012.10.23, 15:36
А чому ж ви мого Юща не згадуєте? Це єдиний непідконтрольний комусь крім Катерини кандидат от так.
В8 2012.10.23, 15:40
Тушки тупорилі, ви подивіться хто там зібрався, жидяра Сєня-дєнгі вперьод, комунака клятий Шльома-Ленін, брехло світове- Шкварок грубий, що людей хоче ховати на окремих цвинтарях, і Купчак-притрушений, який розвалив газовню, І ЗА КОГО ТУТ ГОЛОСУВАТИ?! Як взагалі собі можна уявити, що така худоба на 21 річниці Незалежності буде представляти демократів націоналістів... Читайте на укр. правді (Сага Павла Лазаренка всі 9 частин) там пише хто така "біла з косою" і за що ще вона має відсидіти... Киплю...
мирон 2012.10.23, 16:09
символічний мультик про передвиборчі реалії http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jtho_UFx_Y0
Пророк 2012.10.23, 16:23
Шановні українці, скажіть будь ласка де Ви бачили щоб жиди будували Україну для Українців? А тепер пригадайте виступи Олежека Тягнибока про жидів і москалів на горі Яворина і подивіться тепер до кого він пристав та підписує угоди. Хіба він не пристав до жидів? Так коли він був щирий? Пристосуванець продажний і більше нічого. На словах одне , титульна нація, національна ідея, а насправді протилежне, власна вигода і будь за що пролізти у Верховну раду. Ганьба таким опозиціонерам! ГОЛОСУЙ ЗА УДАР!
Василь 2012.10.23, 17:00
шкода що Яценюк обєднався з Батьківщиною це його помилка
te 2012.10.23, 18:23
Наша Раша! Это мы придумали тонировать машины, чтобы спокойно ковыряться в носу. Это наши женщины придумали делать эпиляцию, прыгая через костер. Только мы знаем, что такое верхняя боковушка возле туалета в поезде Туапсе-Владивосток. Именно мы придумали занюхивать водку головой товарища. Это наши женщины красят ногти перед тем, как ехать на картошку. Это мы стучим молотком об стену, чтобы все там заткнулись на хрен. Это мы гордимся нашим великим русским языком и выражаем ему респект. Это в наших домах хранятся полотенца и тапочки из Турецких отелей. Это мы бросаем пить в том возрасте, в котором во всем мире только начинают. Это наши женщины могут остановить на скаку маршрутку. Это мы занимаем первое место в мире по запасу штанов с начесом. МЫ уважаем своих экономических партнеров: пиндосов, итальяшек и китаез. Только в нашем метро можно получить диплом о высшем образовании. Это в наших трамваях воспитываются будущие чемпионы по реслингу. Ведь это нам песня строить и жить помогает, а поэтому и поем мы хреново и живем так себе. Это НАШИ матрешки символизируют фразу "а можно всех посмотреть?" Только мы знаем, как жить вдесятером в однокомнатной квартире. Именно мы производим пакеты для мусора, которые рвутся еще в коридорах. Это мы всегда берем в сауну презервативы. Это мы придумали оружие массового поражения и ездим на нем. Мы не понаслышке знаем, что такое теплое пиво и ледяной унитаз. Именно наша уникальная культура насчитывает более трех миллионов матерных частушек. Это мы открываем вино пальцем, а пиво зажигалкой. Это мы спасли от разорения производителей настойки боярышника. Это наши девушки могут час краситься перед тем, как вынести мусорное ведро. Это мы читаем газету на унитазе, чтобы быть готовыми к любым неожиданностям. Это наши подворотни самые темные, а углы - самые мокрые! Именно мы придумали набирать на сотовом номер и сбрасывать, чтобы не тратить деньги. Это мы языком Пушкина и Достоевского описываем титьки Памелы Андерсон и попу Дженифер Лопес. Это наш Менделеев изобрел таблицу и водку, чтобы от одного страдали дети, а от другого - взрослые. Это мы придумали купаться в фонтанах и вытираться о занавеску. Мы громче всех кричим "горько" и "занято". Это в наших автомобилях вместо подушек безопасности три святых иконки!
Гість 2012.10.23, 19:17
Гидко читати такі коментарі. Розумна людина ніколи не написала б такі дурниці. Своїми коментарями ви показуєте свою невихованість і необізнаність у політиці. Тому краще тримайте свої думки при собі, адже, що у розумного у голові, то у дурного в коментарі.
*** 2012.10.23, 19:33
До коментаря В8 - цікаво коли в українській політиці перестануть вішати ярлики . Невже ви вважаєте, що банда яка зараз при владі краща, або кандидати-самовисуванці? І перестаньте говорити про те, чого не знаєте - за керівництва Купчака, Івано-Франківськгаз процвітав і був одним з найкращих підприємств країни.
Хват 2012.10.23, 20:58
Оця ОО буде захищати нас у парламенті хто Кріль цей ///// в окулярах який тільки і думає, що про свій карман, а простих людей рахує за скотину, чи може оця ////// ////// Шкварок? Чи комуняка Ленін ? А кого вони виставили на округи, один ////// другий /////// з 90-х, одним словом гімно, а не опозиція і зільють її в унітаз аж зашумить..
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

811
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

621
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1692
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3033
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2466
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2444

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

42

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

602

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

605

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1463
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

209
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

572
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

429
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

209
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

300
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26934
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

758
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19585
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

297
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

323
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

649
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1075 1