Втомились від посиленого потовиділення? Вихід є

Консультує: Федоришин Тетяна Василівна – лікар дерматолог-косметолог медичного центру Оксфорд Медікал

У спекотну пору кожна з нас стикалась з болючою проблемою – ненависні мокрі плями під пахвами. Вам соромно підняти руку, ви не можете відчувати себе вільною у рухах, відчуваєте постійну скутість – невже варто терпіти? 


ЧОМУ ЛЮДИНА ПІТНІЄ?


Виділення поту – це нормальний фізіологічний процес. Завдяки цій функції організм людини віддає зайве тепло. Ми знаємо, що є кілька шляхів тепловіддачі: конвекція, теплопровідність та випромінювання. Оптимальність кожного з них залежить від вологості, температури повітря, вентилювання оточуючого середовища. Потовиділення – це один з основних методів віддачі тепла та водночас виведення токсинів і зайвої рідини з організму. 

Саме тому варто розуміти, що піт – це норма. Але! В нормі кількість поту повинна  бути незначною. Посилене потовиділення називається гіпергідрозом. Причинами цього стану можуть бути гормональні порушення, стрес, особливості конституції, навіть погрішності у харчуванні.

Якщо піт виділяється у надмірних кількостях, то це тягне а собою такі проблеми, як неестетичний вигляд, ризик дерматологічних захворювань. Волога і тепло є ідеальним середовищем для розмноження та життєдіяльності патогенних бактерій. Тому часто у осіб з гіпергідрозом можливі такі проблеми як фурункульоз, гідроаденіт, фолікуліти та інші.


ЯК УСУНУТИ ГІПЕРГІДРОЗ?


Сучасна косметологія пропонує метод, що дозволяє усунути проблему посиленого потовиділення, незалежно від причини – ін’єкційна ботулінотерапія! Метод полягає у введенні у проблемну зону ботоксу, який в свою чергу блокує передачу сигналу до головного мозку, внаслідок чого робота потових залоз знижується. 

Процедуру проводить лікар косметолог. Підготовка полягає у видаленні зайвого волосся у даній ділянці, також лікарі просять не використовувати дезодоранти типу Dry Dry чи будь-які їх аналоги. Під час прийому лікар попередньо проводить спеціальний тест для визначення активних потових залоз і визначає об’єм препарату, необхідний для введення. Процедура не є болюча, тільки може принести невеликий дискомфорт пацієнтці, якщо вона чутлива до ін’єкцій. Дану процедуру не рекомендовано проводити вагітним жінкам та годуючим мамам, особам, у яких в анамнезі онкопатології та епілепсія.

Результат процедури – потовиділення зменшується в рази. Ефект зберігається протягом 6 місяців, потім ефект поступово згасає, і за бажанням пацієнт може пройти процедуру повторно. Зауважуємо, що повністю блокувати потовиділення не рекомендовано, тому мізерне виділення поту навіть після процедури  – це нормально!


ПЕРЕВАГИ ЛІКУВАННЯ ГІПЕРГІДРОЗУ В ОКСФОРД МЕДІКАЛ


Досі вагаєтесь, чи варто робити дану процедуру? Гадаємо, що нижчевказані переваги не залишать вас байдужими!

  • Безпека – даною методикою займаються тільки дипломовані лікарі-косметологи з вищою медичною освітою. Ми використовуємо якісні сертифіковані препарати.
  • Доступність – вартість процедури є цілком лояльною, враховуючи тривалість ефекту.
  • Комфорт – проведення маніпуляції в затишних умовах з використанням одноразових стерильних засобів.
  • Швидкий і тривалий ефект – вистачає буквально ОДНОГО сеансу, ефект триває понад пів року.
  • Жодної потреби у реабілітації чи стаціонарному лікуванні.
  • І головне: ви за лічені хвилини позбавитесь проблеми, яка мучить вас роками!

Більше інформації ви можете отримати, завітавши у наш центр на БЕЗКОШТОВНУ консультацію до лікаря-косметолога.

Тел.: 0673777299, 0503777299

Партнерський матеріал


31.08.2020 6669
Коментарі ()

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

582
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1776 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1098 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

529
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6875 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11330 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

307

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1038

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1090

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1084
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

249
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1051
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

820
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

693
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

646
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2917
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4415
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18410
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

272
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

329
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

639
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

741