Рейтинг найкращих букмекерів для ставок на спорт від Sportarena

Щорічно беттинг в Україні поповнюється новими платформами, які прагнуть завоювати довіру клієнтів та залучити якнайбільше активних беттерів. З легалізацією азартної промисловості ця ніша стала розвиватися ще швидше. Інформаційний портал Sportarena підготував огляд топових порталів для заробітку на спортивних ставках.

Для складання рейтингу експерти Sportarena аналізують офіційну інформацію про БК України, тестують платформи самостійно, збирають об'єктивні відгуки беттерів у мережі. Все це дозволяє створити реальну картину і зрозуміти, який сайт заслуговує на увагу українських користувачів.

Чим вам допоможе огляд Sportarena?

Якщо ви збираєтеся вивчити тонкощі онлайн-беттинга, знайти відповідний сайт для вкладень і заробітку, ви можете вивчити огляд від Sportarena. Тут працюють експерти вітчизняного ринку беттінга, які займають складаннями рейтингів БК. Орієнтуючись на перелік кращих БК, ви зможете знайти платформи з розширеними бонусними пропозиціями, високими коефіцієнтами, мінімальною маржею, наявністю зручних програм та іншими перевагами.

Які критерії враховують під час складання рейтингів на Sportarena?

У списку топ-букмекерів потрапляють виключно сайти з ліцензією. Дозвіл на ведення гральної діяльності, чесні та безпечні ставки – це основа будь-якого порталу. Sportarena автоматично виключає без ліцензій зі списку потенційних лідерів ринку.

При складанні рейтингів враховують:

  • складність реєстрації та верифікації на сайті;
  • бонуси для новачків та зареєстрованих користувачів;
  • доступні платіжні послуги для поповнення рахунку та виведення заробітку;
  • наявність програм для гаджетів з різними операційними системами;
  • розмір маржі у прематчах та лайві;
  • котирування, лінії, охоплення подій;
  • робота служби підтримки, лояльність до беттер та інші фактори.

За допомогою готового рейтингу та описів ви зможете вибрати найкращу платформу для заробітку.

Програми та мобільні версії

Аналітики порталу аналізують альтернативні формати входу. Експерти використовують смартфони, планшети з різними розширеннями екрана, технічними параметрами для оцінки програм. Обов'язково враховується наявність програмного забезпечення для власників пристроїв Android та iOS.

Бонуси бк

Бонусна політика важлива для гравців, тому оцінюють як доступні заохочення, а й умови їх отримання. Найбільш поширеними бонусами вважаються:

  • реєстраційний приз та на перше поповнення рахунку;
  • заохочення за участь у програмі лояльності;
  • адресні нарахування грошей;
  • кешбек, страховки ставок;
  • розіграші, турніри.

Інформаційний розділ для беттерів

Для реальних ставок обов'язково потрібно оцінювати не лише формати вкладень, дисципліни, але й умови користування сайтом ПК. Важливим є лікнеп для нових користувачів, які хочуть знизити ризики ставок і суттєво примножити капітал.

Портал Sportarena підготував для вас кілька корисних інструкцій, лайфхаків, добірку порад щодо вигідних ставок.

Каталоги вигідних букмекерів від Sportarena

В інтернеті можна знайти багато відгуків, окремі огляди. Тільки за допомогою рейтингу та об'єктивних оцінок ви відразу зможете перейти на кращий сайт букмекерської контори, зареєструватися в ній і отримувати прибуток.

Sportarena збирає інформацію про доступні в Україні портали і допоможе вам визначитися з вибором БК.

ТОП-5 найкращих букмекерів в Україні

Перед реєстрацією краще оцінити особливості сайту для спортивних ставок, відгуки інших клієнтів. З експертними підказками ви зможете виділити сайти з відповідними умовами беттінга та вигідними критеріями.

Favbet

Топовий ігровий портал з високими рейтингами та довірою з боку інших беттерів. Обслуговує клієнтів із 1999 року. Бренд Фавбет передбачає створення ставок у гривневій валюті. Букмекер визначає найвищі коефіцієнти на популярні спортивні події. Бренд пропонує різні формати бонусних заохочень – від вітального бонусу до регулярних адресних призів.

Parimatch

ПаріМатч у 2021 році отримав державну ліцензію одразу після легалізації азартного беттингу в Україні. Ігровий портал охоплює близько 20 спортивних напрямків, кіберспорт. Маржа встановлена ​​на рівні 4% для прематчових подій та до 6% у лайві. На сайті ПаріМатч є дві програми для користувачів смартфонів. Для поповнення рахунку та виведення коштів можна скористатися банківськими картками, електронними системами, Приват 24.

Mostbet

Бренд працює із 2009 року. Перелік доступних спортивних подій налічує 22 напрямки. Меню управління доступні українською мовою. Букмекер не вводить жорстких обмежень ставок. Почати заробіток можна з мінімального вкладення 4 гривні. Бонусна політика поширюється на беттерів із різними рівнями активності на сайті.

Vbet

Портал для ставок на спорт розроблено у Вірменії. Українські користувачі знайшли на ньому всі переваги якісного беттінгу. Поповнити рахунок можна у гривнях, як і вивести. Vbet пропонує близько 50 категорій ставок. На офіційному сайті можна завантажити програму для швидкого входу та доступу до азартного контенту. Беттери високо оцінюють роботу служби підтримки та відзначають лояльність до кожного клієнта.

UAbet

Український бренд посідає почесне 5 місце у рейтинга. Показники маржі встановлені лише на рівні 3-5%. Букмекер пропонує 40 спортивних напрямків для вкладень. UAbet працює виключно на українську аудиторію, тож задовольняє запити користувачів.

Висновок

Букмекерські контори, які опинились у рейтинга Sportarena, пропонують вигідні умови вкладень. Вони передбачають мінімальну маржу, мають велику кількість подій для ставок із широким розписом. Кожен ігровий портал включає кілька способів поповнення рахунку та виведення коштів. Для користувачів розробили зручні інтерактивні програми з економією трафіку та відкритим доступом до ставок у будь-якому місці.

Перед створенням облікового запису оцініть особливості сайту для беттінг. Скористайтеся чесним рейтингом від Sportarena, щоб убезпечити себе від вибору неякісних веб-ресурсів.

Першоджерело: - https://www.inform.zp.ua/2021/09/29/127017_luchshie-bukmekerskie-kontory-v-ukraine-rejting-bukmekerov-top-10/

Партнерський матеріал


17.02.2022 2518
Коментарі ()

30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

836
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

648
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1716
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3071
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2481
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2460

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

94

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

648

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

623

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1486
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

235
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

588
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

450
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

240
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

316
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26950
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

772
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19609
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

336
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

334
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

661
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1119 1