ОЛЕКСАНДР ШЕВЧЕНКО

 

 


«Моїм  щирим бажанням є,

щоб наші нащадки жили в рідній країні,

в суспільстві щасливих і впевнених у майбутньому людей.

Вірю в те, що роблю, і не боюсь перешкод».

Олександр Шевченко

 

 

 Політична реклама

 

Чому відомі українці підтримують Олександра Шевченка:

 

Мустафа Джемілєв, народний депутат, лідер кримсько-татарського народу, багатолітній політв'язень радянських концтаборів:

 

Сьогодні у парламенті потрібні компетентні і професійні люди, які усвідомлюють, як важливо єднати країну, які представляють різні регіони і вміють працювати разом.

В Олександрові Шевченку відчувається політична зрілість. Це вольова людина, людина дії. Такі політики потрібні у Верховній Раді в час, коли Україна зазнала зовнішньоі агресії, коли відновлення цілісності країни залежить від позиціі і волі кожного депутата.

 

 

Легендарний воїн УПА Ілля Сливінський:

Я знав, який є Степан Бандера. Я знаю Олександра Шевченка. Вони є подібні. Мудрі, дієві, незламні. Саме тому я підтримую Олександра Шевченка, який так само є надзвичайно порядною людиною та добрим господарем, і тому я бажаю Олександру перемоги.

 

 

 

 

 

Марія Матіос, письменниця:

Знаю Олександра Шевченка, найперше, як великого життєлюба. Життєлюб Шевченко – самодостатня і впевнена у собі людина. Має добрі менеджерські здібності. А ще він співчутливий чоловік. Допомагає тим, хто потребує підтримки та милосердя. Справжній меценат. Людина командної дії. Тримає слово. Багатий на ідеї. Швидкий у сприйнятті нових тенденцій. Господар! Він із тих, про кого кажуть, що добро подеколи має бути навіть з кулаками. Одне слово - Шевченко.

 

 

 

Юлій Мамчур, легендарний командир командир кримської бригади тактичної авіації у Бельбеку:

Олександр Шевченко належить до тієї команди, яка допомагає армії та батальйонам не на словах, а на ділі. Якби не такі як він, то ворог би вже стояв на Дніпровських берегах. Нам важливо відчувати, що в тилу в нас є сильні, реальні люди, патріоти, здатні забезпечити нас ресурсами та політичною підтримкою. Шевченко саме така людина. Сьогодні ми не маємо належної підготовки молоді до військових дій.

 

 

Ростислав Держипільськийзаслужений артист України, директор Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка:

Упродовж багатьох віків наша нація здобувала дуже багато героїчних, доблесних, позитивних рис, але, на жаль, було і таке, що у певні моменти ми часто розпорошувалися, не могли сконсолідуватися і програвали. Але останнім часом  українці довели і собі, і світові, що ми насправді сильна, дружня нація і що можемо бути єдиними. Довели у  травні, коли віддали більше 50% підтримки вже чинному президенту Петрові Порошенку. Але це був перший крок. Тепер нам потрібно зробити наступний  – обрати дієвий патріотичний парламент. Тому підтримую Олександра Шевченка як кандидата в депутати від «Блоку Петра Порошенка». 

Люди мистецтва, окрім раціо, дуже часто роблять вчинки інтуїтивно. І на цьому рівні я вірю, що наш земляк Олександр Шевченко, який справді любить Прикарпаття, буде чесно, гідно, добросовісно не тільки словом, а й справами захищати наші інтереси.  Я, як людина мистецтва і культури, у цьому  готовий допомогти Олександру Шевченку.

 

Юрій Береза, командир батальйону "Дніпро-1":

Зараз по всіх ЗМІ пішов-поплив «сірий шум» - важко розібратись хто є хто. Але попри всіх крикливих маргіналів і тих, що спекулюють на війні і героїзмі, справжнім героїзмом є щоденна реальна робота по перетворенню корумпованої держави на модерну і динамічну. По справах їхніх пізнаєте їх. 
Замість балачок і гасел Україні потрібні ефективні менеджери. 
Зараз, за сприяння одного з таких менеджерів – мого доброго товариша, нардепа з Прикарпаття Олександра Шевченка, ми відправляємо на реабілітацію групу бійців «Дніпра-1». Я сам невдовзі приїду в Івано-Франківськ до Шевченка (є реальні теми для розмови), серед іншого розповім хто є хто (хто герой, а хто лише косить під героя) і кого нам треба у ВР. Точно, що не тих хто "косить", а таких як Шевченко. 
В нас в Україні вже є території, де немає місця крупції. Виявилося, що можна економити сотні мільйонів на державних закупівлях, що можна ефективно управляти регіонами. Шевченко належить до тієї команди, яка показала приклад. І я вірю, що йому вдасться з часом змінити Прикарпаття.
Наш народ часто робить вибір не "включаючи" голову. Пора і тут ставати європейцями і голосувати розумом, а не емоціями. Я на місці франківців підтримав би Олександра Шевченка і нікого іншого.

 

Олександра Мечева, педагог, громадський діяч:

Знаю Олександра Шевченка як людину, яка не тільки творить ідеї, а й впроваджує їх у життя, вміє формувати команду і переконувати. Часто можна почути думку, що молодь у нашій країні не має перспектив. Приклад діяльності Шевченка, який у 28 років почав реалізовувати свій задум – створення гірськолижного курорту, який би відповідав найвищим світовим стандартам, утверджує протилежне: добра освіта, наполеглива праця, сила волі, вміння шукати однодумців ведуть до успіху. Треба тільки не опускати рук.

Отож, підтримуючи  Олександра Шевченка як кандидата у народні депутати України, хочу підкреслити, що він володіє якостями, необхідними парламентарію: має довід роботи у органах місцевого самоврядування та господарської діяльності, людина доброї освіти, вільно володіє німецькою мовою, має зв’язки серед інвесторів, добре комунікує з людьми, які приймають рішення в центральних органах влади. Саме такий депутат потрібен Івано-Франківську.

 

Віталій Мерінов, громадський діяч, чемпіон світу з кік-боксингу, доброволець АТО:

Можливо ви не так знаєте Олександра Шевченка, як я. Тому мені є про що вам розказати. Саме з такими людьми, як він, у нас є майбутнє, є майбутнє в України. Він завжди має чітке бачення і чіткий план дій. Він допомагає українській армії на Сході. Допомагає ресурсами завдяки яким українські військові мають змогу воювати не замерзати і давати гідну відповідь окупанту.

Він протидіє політичним аферистам, інколи використовуючи боксерські прийоми чіткі і результативні. Це людина, яка не зрадила ідеї Майдану. Завдяки Олександру Шевченку і в Івано-Франківську функціонує Центр військової підготовки та інформації. Тут надають безпосередню допомогу усім потерпілим учасникам АТО. Вже сотні учасників Майдану і АТО отримали допомогу. Проводяться навчання молодих хлопців та дівчат військовій справі, аби ми могли боронити Україну від окупанта.  Я підтримую Олександра Шевченка і закликаю усіх підтримати його.

 

 

Персональний сайт Олександра Шевченка: http://shevchenko.if.ua/

 

 

 

100 днів Олександра Шевченка в Верховній Раді України:

 

За дуже короткий час перебування у Верховній Раді України (з червня по жовтень 2014 року) Олександр Шевченко:

 

1. Підготував Законопроект про розірвання Угоди про дружбу з Російською федерацією,

 

2. Підготував та зареєстрував №4347а від 22.07.2014 «Про тимчасовий дозвіл органам місцевого самоврядування на відкриття рахунків в банках України», який дозволить громадам не залежати від свавілля Держказначейства,

 

3. Проект Закону № 4346а від 22.07.2014 «Про право громадян ініціювати розгляд нормативно-правових актів органами влади та місцевого самоврядування»

 

4. Розроблено та направлено пропозиції щодо зміни законодавства до відповідних комітетів Верховної ради України, а саме:

 

-- до комітету з питань освіти і науки України «Щодо вдосконалення змін до Закону України «Про вищу освіту».

-- до комітету з питань бюджету та комітету з питань податкової та митної політики «Щодо внесення змін в податкове законодавство про пільгове оподаткування за користування землеюдля приватних ЖЕО та ОСББ».

 

5. Підготував 76 депутатських звернень та запитів, більшість з яких за ініціативою мешканців Івано-Франківська,

 

6. Зламав корупційну схему по ремонту вулиці Набережної в Івано-Франківську. Замість 57 млн. гривень за застарілими технологіями на ремонт дороги буде витрачено 38 мільйонів. При чому дорога буде відремонтована за сучасними європейськими технологіями.

 

7. За сприяння Олександра Шевченка Соціальними програмами охоплено 3405 осіб,

В тому числі:

--- Соціальний табір дітей з малозабезпечених сімей – 1886 чол.,

--- Соціальний табір для дітей з особливими потребами, аутизмом та ДЦП – 420 чол.,

--- Оздоровлено учасників Майдану та АТО – 349 чол.,

--- Придбано 4 квартири для інвалідів-колясочників,

--- Надано підтримку на проведення Християнських таборів, пленерів, наукових конференцій,

-- Надано різноманітну підтримку для частин, підрозділів та військових в зоні АТО.

--- Організовано звільнення полонених мешканців Івано-Франківщини із зони АТО.

 

8. Створив Центр військової підготовки та інформації, який, який працює над проектами допомоги армії та військовослужбовцям, розшуком, звільненням полонених, навчальними програмами – військової підготовки, вивчення основ партизанської війни на прикладі ОУН-УПА, парамедицини.

 

 

Плани на майбутнє:

 

-- Підготовка пакету законопроектів з питань децентралізації влади,

-- Налагодження системи та відстоювання інтересів громади міста Івано-Франківська в центральних органах влади,

-- Розробка Концепції та пакету проектів нормативних документів щодо обмеження взаємодії громадянина з чиновником завдяки  переходу на електронний документообіг.

-- Сприяння залученню внутрішніх та закордонних інвестицій для розвитку високотехнологічних виробництв, туризму та сільського господарства, а також у транспортну, комунальну та медичну інфраструктури громад.

-- Стоврення Інституту міста Івано-Франківська, який вивчатиме пробеми розвитку Івано-Франківська, розроблятиме програми розвитку міста на десятиліття (стратегічного планування міста, генплану, гуманітарна сфера, туризм, транспорт, культура, освіта, медицина, інфраструктура, спорт, молодіжна політика, мистецтво та інші).

-- Спільно з єпархією УГКЦ погоджено створення Фонду, який дозволить навчатися в духовних закладах учням та студентам з малозабезпечених сімей.


19.09.2010 1468 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

633
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1832 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1113 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

535
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6888 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11358 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

318

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1052

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1097

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1092
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

262
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1065
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

831
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

724
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

649
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2928
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4421
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18423
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

293
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

338
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

648
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

753