Необхідні концтабори для "легіонерів сатани"

Мене радує те, що питання політичної люстрації піднімаються все частіше. Українське суспільство потребує очищення. Якби люстрацію провели на початку дев’яностих, як це зробили у Польщі і в Чехії, тепер українці не відчували би на своєму карку паразитів-комуняк з їхнім чевоним ганчір’ям «Побєди».

 

Але того не сталося. Тепер ті люди, які писали доноси в КГБ і руйнували церкви, сидять в радах різних рівнів, керують державними установами і ЗМІ, і вчать нас «патріотизму». Вони перешилися на націоналістів, цілуються з тими, кого переслідували за часів сатанинської більшовицької влади (часто-густо за згодою обдурених або куплених патріотів). Але в архівах все є, хоча вони тепер крадуть з архівів газети зі своїми антиукраїнськими статтями-доносами, крадуть документи.

 

На моє переконання люстрація політична має бути доповнена духовною люстрацією. Без духовного виміру політичне очищення не досягне своєї мети. Тому що найгірші злочини проти України і українців робилися в царині Духу.

 

Та пекельна руйнівна сила, яку сатаніти випустили на свободу у 1917 році, ставила собі за мету поневолення душ. І в тому їй допомагали добровільні «помічники», різні наймити. Вони займали посади в сфері освіти, культури, у творчих союзах, в редакціях газет, були заслані до церковного світу. Якщо ми не виведемо на чисту воду цих «солдатів диявола», то вічно матимемо за спиною «п’яту колону» людей, які носять пишні вишиванки, теревенять про Духовність і Українство, а в душі люто ненавидять все українське. Саме ця «п’ята колона» не дала українцям скористатися з перемоги у 2004 році. Саме вони зомбували Ющенка і перетворювали на сміх всі спроби справжніх українців зробити Україну українською.

 

Головною ознакою антиукраїнських наймитів сатани було й тепер є намагання добре влаштуватися у житті, оточити себе комфортом, дорогими речами, пошаною від залежних людей (підлеглих і підлабузників). Вони народжувалися й в селі, але за заслуги перед владою їм швидко й безкоштовно надавали квартири у містах. Тепер саме в містах сконцентрована духовна «п’ята колона». Село більш чисте, бо там залишилися ті, хто не хотів продаватися та їхні діти.

 

Українці мають почати очищення українських міст від антиукраїнської духовної «п’ятої колони». І в цій справі нас не повинні вводити в облуду «патріотичні» слова і гасла, якими маскуються наймити сатани. В місто мають прийти свіжі сили з села, зайняти провідні посади, відкинути міські збочення і спокуси. А ті покоління, які «зіпсуті містом»,  сексуальною розпустою та збоченнями, підігрітими так званими енергетичними напоями, мають бути ретельно просіяні через духовну люстрацію і зерна мають бути нарешті відокремлені від полови.

 

Треба вже тепер утворити громадські комісії з духовної люстрації. До комісії мають увійти перевірені українці, які є українцями з діда-прадіда і відчувають Україну всім своїм серцем. Вони мають перевірити всі публікації 1944-1991 років у сатанинській пресі, наприклад у «Прикарпатській правді» тих часів. Знайти авторів статей і публікацій, де прославлялися чекістськи кати і де лилися бруд і брехня на українських Лицарів Духу (воїнів УПА, героїв духовного спротиву).

 

Я сама була в архіві і читала ті публікації. Це жах! Які прокляття проти бандерівців залишили вони на сторінках газет! Які брудні смердючі сліди зради! Тепер ці люди «поважані», вони начальники і «провідники», депутати, і мають ще нахабство виступати на мітингах і зборах перед громадою. Дивує, що це все досі перебуває під спудом. Певно грішні прикривають грішних.

 

Треба згадати їхні виступи на партійних зборах, підняти документи про переслідування УГКЦ. Треба почати з тих, хто публічно засвітився як наймит сатанітів. Наші однодумці зараз не при владі, тому ми не зможемо відразу ізолювати цих перешиванців і судити їх. Але вони вже тепер мають знати, що комісія працює і мають боятися. Ми повинні знищити їх через їхній власний страх. Вони не будуть спати, згадуючи свої гріхи, вони не матимуть спокою і вже тим отримають частину покарання за все. А ще ми цим покажемо ворогові, що українці мають довгу й міцну пам’ять. Що українці нічого не забувають й нікого не бояться. Що кожний, найменший і найзамаскованіший, прояв антиукраїнської діяльності в царині Духу буде гарантовано знайдено, занотовано і свого часу згадано замаскованому ворогові. А той час неминуче прийде.

 

А для найбільш активних «легіонерів сатани», різного роду «постмодерністів» варто б зробити своєрідний концтабір – огородити кілометр території десь подалі від населених пунктів, огородити триметровим парканом зверху з колючим дротом, стерилізувати всіх їхніх «тьолок» щоб не плодилася ця нечисть, і хай бісяться – проводять свої «мистецькі» акції, «фестивалі» і псевдолітературні читання.

 

Іншу таку зону можна зробити для кагебитсів-сталіністів-енкаведитсів….

 

Маємо бути наполегливими!


10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1966
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1865
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1861
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5517 48
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2156 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1514

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

748

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

802

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1004

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

1007
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1774
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3686
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10261
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26152
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10190 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7718
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

903
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

212
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

267
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

386
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1280
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

887