На "Кубку Бубена" відбулися вирішальні матчі групового етапу

 

/data/blog/44893/c9a04ffc55e0592b9f134bb4f48f0717.jpg

 

14 грудня відбувся шостий ігровий день Шкільного турніру з футзалу"Кубок Президента НФК "Ураган" Олександра Бубена". Це був завершальний день першого етапу змагань, тому матчі, як ніколи, були безкомпромісними, а суперники - емоційними. Це й не дивно, адже визначалася доля тих, хто продовжуватиме боротьбу за головний трофей, і тих, хто виборюватиме право отримати Малий Кубок. 

Втім, цей вікенд ознаменувався не тільки вирішальними батлами між учасниками груп E, F, G, H, а й інтригуючим додатковим двобоєм між ЗШЛ №23 та ЗШ №24. На майданчику вирували справжні футзальні пристрасті з присмаком перемоги, тому кожен присутній отримав море задоволення від побаченого. 

ЗШ №26 - ЗШ №8 - 9:1
Матч розпочався з швидкої та напрочуд впевненої атаки ЗШ №26. Ця тактика одразу ж принесла перші результати - на 2-ій хвилині Денис Остафійчук забив перший м’яч у ворота ЗШ №8. За прикладом товариша один за одним відзначилися у воротах суперника і Остап Мельник та Дмитро Федик. Юні футзалісти настільки захопилися грою, що забивали не тільки у чужі ворота - на початку першого тайму у воротах ЗШ №26 опинився автогол. Втім, це ситуації не змінило, ЗШ №8 попри всі старання таки не змогла відкрити рахунок. А ЗШ №26 не вгамовувалася і продовжувала безупинно створювати гольові моменти та успішно їх реалізовувати. На 20-ій хвилині у воротах противник розписався Олександр Шидовер, а на 21-ій хвилині до свого першого гола додав ще два Денис Остафійчук. Остання хвилина ознаменувалася голом Дмитра Федика, який виконав хет-трик, та голом Дениса Остафійчук, який оформив каре. Таким чином, рахунок зустрічі - 9:1 на користь ЗШ №26. 

ЗШ №18 - ЗШ №4 - 14:0
Всі учасники вже знають, що ЗШ №18 - напрочуд сильний та впевнений суперник, якого обіграти майже нереально. Цього разу футзалісти ЗШ №18 це вкотре довели. Гра розпочалася з гострої атаки ЗШ №18, яка з перших секунд матчу створила не один гольовий момент і в тому ж дусі продовжувала цілий матч. ЗШ №18 ні на секунду не припиняли домінувати на спортивному майданчику. Перший тайм завершився з рахунком - 7:0 на користь ЗШ №18. У воротах суперника аж 5 разів, оформивши покер, відзначився невгамовний Юрій Бельбас, в першій частині матчу до розгромного рахунку приєднався і його брат - Сергій, та Владислав Барчук. В другому таймі рахунок подвоївся, і знову ж на користь ЗШ №18. Не обійшлося без Юрія Бельбаса, який до свого покера додав ще хет-трик, і в підсумку записав на свою користь аж 8 потужних голів. Вдалося відзначитися і Владиславу Барчуку, який оформив хет-трик, та Олегу Бойку. Втім, останнє слово в цьому поєдинку залишилося за Бельбасом, на цей раз - Сергієм, який виконавши дубль на останній хвилині, і визначив рахунок зустрічі - 14:0 на користь ЗШ №18.

ЗШ №2 - ЗШ №3 - 2:6
Тільки-но вийшовши на майданчик, команди наввипередки розпочали створювати небезпечні моменти біля воріт одне одного. Проте, з перших секунд атаки ЗШ №3 виявилися результативнішими - протягом трьох хвилин Віктор Русин тричі успішно вразив ворота суперника. Другий тайм також розпочався з гострих атак ЗШ №3. На цей раз голом відзначився Роман Петровський. Але вже на 16-ій хвилині рішучим голом Артура Рущака заявила про себе і ЗШ №2, втім, за лічені хвилини, отримала у відповідь гол від Віктора Русина, який оформив каре. Та ЗШ №2 не припиняла створювати гольові моменти, але, нажаль, забила тільки у власні ворота - відзначився Роман Бойко. Наприкінці матчу ЗШ №2 таки вдалося завдяки Артуру Рущаку, який оформив дубль, ще раз вразити ворота суперника, але цей гол не приніс їм перемоги. Рахунок зустрічі - 2:6 на користь ЗШ №3. 

СШ №11 - ЗШ №6 - 15:0
Цей матч був по-справжньому видовищним та амбіційним, але інтриги, все-таки, йому не вистачало. СШ №11 одразу ж взяла ініціативу у свої руки та ні на мить не припиняла атакувати суперника. ЗШ №6 не вдалося забити жодного гола, і не залишалося нічого іншого, як захищати свої ворота від вправного нападника - СШ №11. А 11-а школа настільки впевнено доводила свою міць, що майже кожна хвилина знаменувалася голом у ворота ЗШ №6. Завдяки впевненим та безкомпромісним атакам, 11-а одразу ж знайшла свого героя - Богдана Бучка, який забив 7 голів у ворота суперника. Аж тричі вразив ворота противника Олексій Костюк, по два голи принесли своїй школі-учасниці Микола Карапота і Максим Пахолюк. Також голом відзначився Владислав Федорчук. Тож, спільними зусиллями СШ №11 перемогла ЗШ №6 з вражаючим рахунком - 15:0. 

ЗШ №15 - ЗШ №21 - 7:5
Одразу було помітно, що на спортивному майданчику зустрілися два сильних суперники, які задали грі швидкого та напруженого темпу. Команди одразу ж кинулися в атаку та наввипередки створювали гольові моменти. Втім, першим пощастило відкрити рахунок ЗШ №21 - гол забив Павло Куреляк. Але вже за дві хвилини рахунок на табло - 1:1, завдяки Павлу Скіцку, та на цьому Павло не зупинився і за 2 хвилини, оформивши дубль, вивів свою ЗШ №15 вперед. Наслідуючи приклад товариша, Олег Мельничук розписав у воротах ЗШ №21 свій дубль. Але вже за хвилину дублем, а за кілька секунд і хет-триком у ворота ЗШ №15 відзначився Павло Куреляк. Та пристрасті тільки набирали обертів, адже жодна школа не хотіла віддавати перемогу, тому щосили створювали гольові моменти. На 16-ій хвилині матчу хет-триком відзначився Олег Мельничук, а на 17-ій хвилині ЗШ №21 гідно відповіла голом Павла Куреляка. Але ЗШ №15 не залишилася у боргу: на 19-ій хвилині Олег Мельничук, оформивши каре, потужно вразив ворота суперника, а на 20-ій - Назар Тарасевич. Останній гол все-таки забила ЗШ №21, завдяки Максиму Стандіку, але рахунок - 7:5 визначився на користь ЗШ №15. 

ЗШ №19 - ЗШ №7 - 4:0
Гра була цікавою та жвавою. Матч розпочався без розвідки, ЗШ №19 одразу ж кинулася в атаку і створила низку гольових моментів. Вже на початку гри на табло - 2:0 на користь ЗШ №19. І вже традиційно Михайло Хромей раз за разом відзначився дублем. Втім, попри напружену обстановку на майданчику рахунок до завершення першого тайму не змінився, команди обмінялися небезпечними моментами, але жоден з них не змогли реалізувати. Тільки на 15-ій хвилині ЗШ №19 знову взяла ініціативу у свої руки - гол оформив Сергій Данилюк. Останній гол у ворота суперника полетів від Михайла Хромея, який, оформивши хет-трик, і визначив рахунок зустрічі - 4:0 на користь ЗШ №19. 

Крихівецька ЗШ - ЗШ №10 - 0:11
ЗШ №10 грала дуже потужно, тому виявилася напрочуд незручним суперником. ЗШ №10 одразу ж взяла ініціативу у свої руки та почала атакувати ворота суперника, якому не залишалося іншого виходу, як їх захищати. З перших хвилин у сторону Крихівецької ЗШ "посипалися" перші голи, виконані Давидом Семаньківим, який ніяк не міг вгомонитися, а раз за разом вражав ворота суперника. В підсумку, Давид приніс своїй школі аж 7 голів. Беручи приклад з товариша, потужно оформлював голи і Олександр Кавінський, який двічі розписався воротах противника. Свою цінну лепту у переможний фінал матчу принесли і Максим Струк та Владислав Завгородній. Тож, рахунок поєдинку - 11:0 на користь ЗШ №10.

ЗШЛ №23 - ЗШ №24 - 2:4 (додатковий матч)
Ця гра була інтригуючою та запеклою, тому і не дивно, що старт був жвавим та імпульсивним. Кожна команда хотіла отримати бажану перемогу, тому й не дивно, що боротьба відбувалася за кожен шматочок поля. Рахунок був відкритий тільки на 8-ій хвилині. Перший гол забив Назар Антонюк у ворота ЗШ №24, але вже за дві хвилини рахунок зрівняв, а за хвилину і вивів свою ЗШ №24 вперед Олександр Пащак. Втім, протистояння було не на жарт запеклим та безкомпромісним, тому вже на 19-ій хвилині, завдяки Олександру Боднаруку на табло - 2:2. Тільки на останніх хвилинах матчу вирішальні голи від Олександра Пащака та Дмитра Титова вивели ЗШ №24 вперед. Поєдинок був гідний уваги, адже два рівних суперника продемонстрували на спортивному майданчику справжню футзальну гру, втім, рахунок зустрічі - 2:4 на користь ЗШ №24. 

Тож, за підсумками шостого ігрового дня боротьбу за головний трофей - 80 000 грн. продовжать: ЗШ №9, ЗШ №26, ЗШ №18, ЗШ №3, ЗШ №21, ЗШ №15, ЗШ №10, ЗШ №19 та за результатами додаткового матчу - ЗШ №24. А ЗШ №8, ЗШ №2, ЗШ №4, СШ №11, ЗШ №6, ЗШ №7, Крихівецька ЗШ та ЗШЛ №23 включаться в боротьбу за Малий Кубок, яка розпочнеться вже наступної суботи, 21 грудня.


16.12.2013 957 0
Коментарі (0)

30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

814
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

622
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1694
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3036
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2467
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2445

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

52

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

605

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

606

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1468
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

213
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

575
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

430
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

219
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

301
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26936
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

759
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19591
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

310
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

324
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

650
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1079 1