«Закривавлена «русская» Одеса!»

 

 

        З нагоди 20-ої річниці проголошення Акту про Державний суверенітет України, президент України Віктор Янукович, нагородив свою орду найвищими державними нагородами і військовими званнями.

        Голова СБУ Валерій Хорошковський, абсолютно цивільна людина, колишній водій у київському зоопарку, отримав (12 серпня 2011р.) найвище військове звання – Генерала Армії! Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, кадровий міліціонер, отримав (23 серпня 2011р.) чергове позачергове спеціальне звання – генерал-полковника міліції.

        Всі ці військові звання присвоювалися за величезний особистий внесок у посилення безпеки і громадського порядку в державі, професіоналізм і т.д.!

        Минуло півтора місяця з тих, урочисто-святкових для них моментів, і в мільйонному місті Одеса, чеченський кілер, зі своїми бандюганами, влаштовують в центрі Одеси криваве місиво. З використанням бойових ручних гранат Ф-1, автоматів Калашникова з причіпними гранатометами, в результаті чого гинуть два міліціонери, з дванадцяти(!) задіяних в банальній спецоперації по затриманню злочинців.

         Тепер, варто задатися виключно професійними запитаннями.

         Як, банда кілерів, яка ще весною скоїла замовне вбивство у Закарпатті, безкарно півроку розгулювала на свободі? Спокійно жила, засмагала і купалася в теплих водах Чорного моря. В місті Одеса штатних працівників міліції і служби безпеки загалом понад 3000 осіб. Як банда російсько-чеченських кілерів, змогла провезти на територію України, цілий арсенал військової зброї, в такій кількості та асортименті? Як вони взагалі перетнули державний кордон, прикордонний і митний контроль, пройшли  перевірку, спокійно спілкувалися між собою по мобілці, і вірогідно (на 100%) виключно чеченською мовою, що взагалі радикально спрощує компетентним(!) і фаховим(!) спецслужбам можливість вирахувати потенційних злочинців, їх місце перебування і наміри. Так діють спецслужби всіх країн світу, і США зокрема, у пошуку потенційних терористів і наркоділків. Правда при умові, що вони дійсно хочуть знайти і знешкодити злочинців.

        Їх не шукали, бо всі спецслужби нашої держави понад рік, в авральному режимі, титанічними зусиллями знешкоджують політичну опозицію, в особі партії «Батьківщина», її лідера Юлію Тимошенко та іншого опозиціонера Юрія Луценка. Прослуховували їх мобільні телефони, а тепер інших депутатів-опозиціонерів, «випасають» їх пересування, контакти, розмови, переписку, тощо. Українські спецслужби допомагали Фірташу виграти Стокгольмський суд проти держави Україна, і повернути у свої власні кишені 11 млрд.м.куб. газу, який належав народу України за урядування Тимошенко!

       Могильов зі своїми ДАІшниками добре навчилися блокувати автобуси з опозиціонерами, які вирушають з усіх усюд, на мирні акції протесту до Києва. «Менти» навчилися блокувати, розганяти, відтісняти мирних стареньких бабусь-пенсіонерок, біля печерного суду, у судилищі Януковича проти Юлії Тимошенко. «Менти» вміють добре блокувати і розганяти студентські та Податкові майдани, протестувальників біля парламенту, але виявляється не здатні протистояти не великій хвилі протесту «афганців» та «чорнобильців» під стінами Верховної Ради.

        Чеченських бандитів українські правоохоронці взагалі не розшукували, бо скоріше за все, їх свідомо «не свідомо» пропустили на територію України, ті ж продажні «менти», десятки разів перевіряючи їх документи в різних кінцях країни. Чеченські злочинці, ще можливо роками безкарно «гастролювали» би теренами нашої країни, якби так відверто цинічно не «замочили» би двох міліціонерів.

        Відверта класична військова операція по знищенню злочинців у займаному ними будинку, в середмісті Одеси, апріорі не передбачала захоплення бандитів живими. І не тільки тому, що ймовірність загрози загибелі правоохоронців була досить високою. Керівництво в Києві найбільше боялося захопити бандитів живцем. Бо вони почали би розкривати  на слідстві всю свою епопею перебування на теренах нашої країни, викрити всю корупцію «ментів», завдяки якій вони так довго і плідно «розважалися» в Україні. Могли назвати конкретні прізвища усіх «кришувальників» з правоохоронних органів. А так, всі кінці у воду!

        А скільки ще таких злочинців, усіх бандитів «у законі», озброєних організованих злочинних груп з Росії та Грузії, відкрито вештаються теренами нашої країни, відкрито «дружать» з керівництвом різних міських та обласних відділів міліції та прокуратури, «підгодовують» їх усілякими «відкупними»? Аналогічно, «борці» з наркоманією у погонах очолюють наркопоширення,  «кришують» наркотрафіки в середині країни, «годують» з цього себе і своє керівництво. А всі стежки течуть у Київ, до їх найвищого керівництва. За ці кошти на крові, деякі «менти», прокурори і СБУшники «купують» собі чергові військові звання,  державні нагороди, високи посади,  різні почесті та блага. Янукович нагородив державними нагородами, орденами, посадами і військовими званнями усіх(!) причетних до фальшування «справ» проти опозиціонерів Юлії Тимошенко і Юрія Луценка! Виділив з державного бюджету СБУ, Генеральній прокуратурі та МВС мільярди гривень на «освоєння» і «розвиток» своїх структур. Розплачуються за це все, МИ, народ України, жертовно покладають своє життя рядові міліціонери, страждають їх пригнічені страшним горем родини, батьки, вдови і діти–напівсироти!

       А 20 грудня ц.р., до чергового святкування Дня міліції України, та у серпні 2012 року, до 21-ої річниці проголошення Акту про Державний суверенітет України, Янукович знову роздаватиме усій цій «правоохоронній» системі чергові  військові звання та вищі державні нагороди України!

      Чи будуть серед нагороджених, з поміткою «посмертно»?

 

     Депутат обласної ради                            Юрій Романюк

 


02.10.2011 Юрій Романюк 1300 0
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1175
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2503
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2101
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2153
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6505 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2441 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

324

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1132

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1267

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1384
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

261
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

576
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2051
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26501
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

541
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10448 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7997
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

524
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

388
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

535
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

610
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1563