ІНСТРУКЦІЯ трьом "вождям" на переговори з Януковичем

 

(Проект - депутата Івано-Франківської обласної ради Юрія романюка)

 
1) Категорична заборона використання вогнепальної та помпової зброї проти мітингувальників; Інакше - ми застусоватиме у відповідь свою зброю проти них.
2) Негайне звільнення з під арешту всіх активістів Майдану, по всій Україні, в тім числі керівника Автомайдану та всіх членів автомайдану. Надання негайної кваліфікованої вичерпної медичної допомоги усім постраждалим, на базі - "Феофанії";
3) притягнення до кримінальної відповідальності - снайперів режиму, стрілків з вогнепальної зрої у майданівців; садистів і катів, які реально мордували людей; викрадачів людей; викрадачів Автомайданівців, та всіх учасників нападу на активістів Автомайдану, та подальше їх катування; Беркутівців, які били, а потім скинули з колони стадіону "Динамо" активіста, який загинув; всіх інших причетних до конкретних силових актів, які завершилися летальними наслідками, стражданнями, каліцтвом, вибиттям очей, свідомим ураженням внутрішніх органів, тощо....
4) притягнення реальних винних за побиття на Майдані: 30 листопада та 10-11 грудня 2013 року, на Майдані та на побоїщі на вул. Банкова (проти журналістів, та громадян). А саме: командирів "Беркуту", бійців "Беркуту", чия вина реально встановлена на фото і відео, іншими фактами. Притягнення до відповідальності замовників побиття дітей, журналістів, людей!
5) Притягнення до відповідальності та звільнення з усіх посад: суддів та прокурорів, міліціонерів та слідчих, що свідомо фальшували карні справи, засуджували, встановлювали строки, підтримували фальшиві обвинувачення у суді. Які свідомо забороняли, за наказами з АПУ, ОДА, РДА, по всій країні мирні мітинги та акції протесту, прямо гарантовані Конституцією України. Що формально стало приводом та підставою до "легального" застосування проти них всіх силових та каральних заходів. Усіх!!! А їх, реально - сотні або навіть тисячі злочинців у погонах та мантіях.
6) Фінансова компенсація та лікування усім постраждалим від незаконних садистських дій режиму проти мирних маніфістанів.
7) Притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб, за свідому організацію побиття мирних мітингувальників в Харкові та Черкасах: добкіна, кернеса, тулуба та інших. Добкіна - ще за заклики до розколу країни: відділення Галичини від України.
8) Кримінальне покарання заступника голови Луганської ОДА за публічні заклики до розстрілу Майданівців. Та інших, за аналогічні заклики.
9) Кримінальне переслідування: Захарченка і командирів всіх підрозділів, які виконували та надавали завідомо злочинні розпорядження/накази, щодо розстрілу та побиттю мирних людей.
10) Відставка всього складу уряду.
11) Повна заборона та ліквідація "Беркуту" та інших здескредитованих підрозділів МВС, та покарання їх командирів та виконавців.
12) Повне відведення всіх спецпідрозділів МВС та ВВ в свої казарми, до місць постійного базування. Негайне, протягом 1 доби, до 30 січня, звільнення всього міста києва від силовиків, окрім ППС.
13) Повне розформування всього особового складу ДАЇ. Оголошення нового набору, з нових людей.
13) Повна ротація МВС, та інших органів центральної влади та виконавчих органів.
14) Відставка усіх голів ОДА та РДА, їх заступників.
15) Призначення новох дати дострокових президентських виборів;
16) Ухвалення нового закону про вибори президента, депутатів ВРУ, та до місцевих рад.
17) Повне переформатування всього складу Центральної виборчої комісії.
18) Ліквідація Конституційного Суду України. Притягнення суддів КСУ до відповідальності за вчинення антиконституційного перевороту 20101 року. До внесення змін у Конституцію, КСУ просто не працює. Судді звільнені. Шляхом добровільного складання суддями своїх повноважень і не призначення нових.
19) Скасування усіх диктаторських законів від 16 січня 2014 року.
20) Визнання незаконним/нелегітимним Державного бюджету України на 2014 рік.
21) Повна ротація Генеральної прокуратури та місцеве керівництво прокурорів на 100%.
22) Негайне звільнення та повна реабілітація (зняття судимості) з Юлії Тимошенко.
23) Формування виконавчих комітетів при обласних та районних радах. Ліквідація ОДА-РДА.

Даний перелік не є - вичерпним!
Це - лише основні, базові вимоги, для гарантування життя і недоторканості політичного злочинного режиму яничари, їх членів сімей, гарантії їх недоторканості, тощо.


26.01.2014 Юрій Романюк 1553 9
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

677
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1941 7
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1134 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

557
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6905 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11399 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

338

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1084

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1117

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1112
29.03.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

73
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

286
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1085
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

658
25.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

755
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2951
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4446
29.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18444
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

75
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

325
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

355
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

666