Ці 13 слів позбавляють вас енергії — ніколи не вимовляйте їх

Більшість слів, які ми вимовляємо в повсякденному житті, впливають на наше майбутнє. Є слова, які притягують удачу, а є ті, які її відлякують.

Якщо зі зневагою ставитися до того, що ви говорите, то поява проблем не змусить себе чекати. Слова, які шкідливо вимовляти, не діляться на категорії або підтипи. Їх просто потрібно виключити зі свого життя. Багато екстрасенсів і фахівців з біоенергетики мають різні погляди на те, які саме слова можуть принести біди, однак навіть у цьому випадку є безліч збігів, інформує Фіртка з посиланням на poshepky.

Чому деякі слова відлякують удачу

Важливо знати, що першопричиною всьому служать енергетичні хвилі, які пронизують простір навколо нас. Вони пов’язують нас з центром достатку Всесвіту, який може дарувати нам удачу і все те, про що ми побажаємо, а може і забрати все це в одну мить.

Один з головних законів світобудови говорить нам, що думки матеріальні. Слова — це думки вголос, адже ми говоримо те, що думаємо. Слова набагато сильніші, тому що це закінчені думки.

Щоб притягувати тільки позитивну енергію Всесвіту, використовуйте слова, які притягують удачу. Вони допоможуть вам швидше добиватися своїх цілей і отримувати від життя задоволення.

Слова, що позбавляють вас позитивної енергії 

Слова, які відлякують удачу, необхідно запам’ятати. Чим менше ви будете їх вимовляти, тим буде краще для вас. Вони блокують енергетичні потоки, які потрібні для зв’язку з центром достатку Всесвіту.

Перше слово: ні.

Це найголовніший противник щастя. Навчіться формулювати свої думки так, щоб не використовувати це слово занадто часто. В ідеалі, звичайно, потрібно ніколи його не вимовляти, але це абсолютно неможливо. Постарайтеся знизити до мінімуму використання слова «ні». Це найголовніше заперечення, яке найсильніше руйнує ваше позитивне біополе.

Друге слово: ненавиджу.

Ненависть — найстрашніше зло, яке може бути народжене внутрішнім світом людини. Йому немає ніяких виправдань. Вимовляти його не можна ні за яких умов, навіть в жарт. Позбутися його простіше простого, адже навіть якщо ви в депресії, якщо ви розбиті і хтось зробив вам щось неприємне, то «ненавиджу» говорити не обов’язково. Можна іншими словами висловити своє обурення.

Третє слово: прокляття.

Не кажіть і не бажайте нікому зла за допомогою цього слова. У вас є реальний шанс зробити чиєсь життя схожим на пекло, але не радійте цьому, якщо ви шукали спосіб покарати ворога, тому що такий пристріт повертається до джерела після того, як зробить свою справу з об’єктом. В цьому випадку застереження висловлюють екстрасенси, які краще за всіх знають, якою величезною темною силою володіє це слово і його похідні. Воно знижує ваш захист від так званих чорних смуг.

Четверте слово: проблема.

На перший погляд здається, що це слово необразливе, проте коли ви дійсно будете мати справу з будь-якими проблемами, то постарайтеся не вимовляти це слово, бо у нього досить негативна енергетика. З усього нашого списку дане слово можна назвати найбезпечнішим. Просто постарайтеся не називати проблемами те, що дійсно ними є.

П’яте слово: бідність.

«Бідність» позбавляє енергетики не тільки вас, але і приміщення, в якому ви перебуваєте. Якщо ви не хочете втратити грошову удачу, замінюйте це слово синонімами.

Шосте слово: смерть.

Якщо ви хочете, щоб вашому здоров’ю ніщо не загрожувало, то не говоріть вголос це слово. Воно не просто позбавляє вас енергетики, воно висмоктує життєві сили. Говорячи це слово, ви змушуєте навколишній світ тьмяніти, втрачати фарби і ставати холодним, відстороненим.

Сьоме слово: чорт.

Не тільки віряни знають, що така лайка привертає темні сили. Екстрасенси і провидці кажуть, що «чорт» і всі його похідні слова — це магніт для негативу. Якщо ви не хочете, щоб будь-які ваші справи закінчувалися плачевно, а друзі перетворювалися на ворогів, то не говоріть цього слова ніколи.

Восьме слово: ніколи.

Ніколи не говори «ніколи» — ця приказка має величезний сенс. Навіть в приємному контексті це слово позбавляє вас життєвої енергії. Ви знищуєте позитив всередині себе, коли говорите «ніколи». Це немов червоне світло світлофора, який раптово спалахує при швидкому русі автомобіля — ви вже не можете зупинити машину, тому несете на перехрестя.

Дев’яте слово: невезіння.

Тут задіяна частка «не», яка сама по собі має досить неприємний характер, проте головна шкода для удачі несе в собі поєднання «не щастить». Коли ви говорите так про когось іншого, а не про себе, то у вас не так багато приводів для занепокоєння, однак якщо сказати так про себе, то удачі можете і не чекати. Будь-який пригнічений стан може змусити вас сказати так про себе, але потрібно тримати себе в руках.

Десяте слово: втомився, втома.

Ви можете дійсно втомитися, але говорити про це немає чого. Це тонкощі психології. Справа в тому, що коли ви говорите собі, що ви втомилися, то ви таким чином акцентуєте на цьому увагу, тому втомлюєтеся ще більше, забуваючи про те, що у вас в запасі ще є сили.

Одинадцяте слово: дурень.

Це слово з багатою історією. Воно іноді відмінно описує дії тієї чи іншої людини, проте це не привід його вимовляти. Ви думаєте, що «дурень» — це щось невинне, але ні. Називаючи так когось чи себе, ви надаєте ущербності собі самим.

Дванадцяте слово: не можу.

Знову ця частка «не». Ви можете все, тому що ви людина. Ви розумна істота, у якої є всі шанси на перемогу. Коли ви говорите, що чогось не можете зробити, то це стає істиною. Говоріть, що ви можете все.

Тринадцяте слово: безнадійно.

Немає нічого безнадійного. Ви керуєте своєю долею, своїм майбутнім, своїм справжнім. Якщо ви чогось захочете, то безнадійним це не стане ніколи.

Погодьтеся, що 13 слів — це не так вже й багато, враховуючи, що деякі з них можна взагалі викинути, а решта успішно замінити синонімами. Удача буде завжди з вами, якщо ви абстрагуєтеся від слів, які заважають вам отримувати від Всесвіту позитивні хвилі.


18.09.2019 11608
Коментарі ()

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1837
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1798
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1781
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5291 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2086 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1460

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

625

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

713

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

911

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

946
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1680
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3613
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10189
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26063
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10107 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7659
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

845
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1347
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

324
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1210
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

800
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1022