Новий та всемогутній: Galaxy Note10 / Note10+ в Україні (фото)

Samsung представила найпотужніші моделі в лінійці смартфонів на сьогодні - Galaxy Note10 / Note10+  в Україні.

Samsung представила в Україні найпотужніші моделі в лінійці смартфонів на сьогодні – Galaxy Note10 / Note10+. Перший Galaxy Note відкрив абсолютно нову категорію ще в 2011 році, представивши 5.3” смартфон в час, коли на ринку переважно були моделі лише з 3.5” діагоналлю. Кожне наступне покоління отримувало все нові інструменти, які щодня допомагають користувачам реалізовувати свої бажання, розкривати їх творчість та бути більш продуктивними.

Старт продажів Galaxy Note10 / Note10+ відбудеться 23 серпня 2019 року. Ознайомитись з вигодами та оформити попереднє замовлення можна за посиланням. 

“Galaxy Note10 – всемогутній, як ніколи до цього. В одному пристрої поєднались потужність комп’ютера, ігрова приставка, можливості кінокамери та покращене інтелектуальне перо. Я радий, що українські користувачі позитивно зустріли новинку, про що свідчать результати першого тижня передзамовлення – цього року попит на Galaxy Note в рази більший, ніж минулого. Тренд на великий екран, одну з особливостей лінійки Note, продовжується – близько 80% з оформлених замовлень припадає саме на Galaxy Note10+ з рекордною діагоналлю в 6.8”. Також, варто відмітити нове дизайнерське рішення – колір “срібне сяйво”, яке високо оцінили споживачі і наразі його доля в портфоліо лінійки складає близько 40%, – прокоментував Десонг Ра, президент “Samsung Electronics Україна”.

“Українські розробники добре відомі у всьому світі, як досвідчені професіонали. Команда інженерів Українського інституту досліджень та розробок Samsung, який входить до глобальної команди творців продуктів компанії, зробила вагомий внесок в створення Galaxy Note10. Так, за участі українських розробників, було покращено розпізнавання рукописного тексту від S Pen та його оцифрування, внесено зміни для ще більшого захисту та безпеки приватних даних та розроблено сервіси доповненої реальності, такі як AR Doodle та AR Emoji, нового рівня”– доповнив Андрій Фісуненко, R&D директор Українського центру досліджень.

Прогресивний дизайн

Вперше Samsung представляє не одну, а дві нові моделі Galaxy Note. Рекордний в історії 6.8-дюймовий Galaxy Note10+, хоча і має більший на 0,4″ екран, ніж в минулорічному Note9, однак за розмірами майже ідентичний та навіть більш зручно лежить в руці. Компактний 6,3-дюймовий Galaxy Note10 має всього на 0,1″ менший екран, ніж Galaxy Note9, однак він значно менший за розмірами за рахунок більш тонких рамок. Обидві моделі мають елегантні форми з характерним для серії Note преміальним дизайном. Хоча розміри дисплея вражають, смартфон надзвичайно легкий і тонкий, важить 196 грам1 і розміром лише 7,9 мм. Змін зазнав і S Pen – тепер він легший і більш округлої форми, однак з більшою автономністю.

Щоб довершити витончений дизайн смартфонів, Samsung видалила кнопки на правій частині пристрою, а клавіші Bixby та живлення інтегровані в єдину, розташовану зліва. Замість 3,5-мм роз’єму для навушників смартфони підтримують як USB-C, так і бездротове аудіо, а в комплекті є пара навушників USB-C.

Безмежні екрани смартфонів є приголомшливими, як ніколи, завдяки абсолютно новому, майже безрамковому, кінодисплею. У верхній частині дисплея розташований один невеликий відцентрований виріз для камери, який займає мінімум місця, щоб запропонувати користувачам ще більше корисної площі екрану. Нове розміщення камери не тільки створює баланс на дисплеї, але й забезпечує більш природні та симетричні селфі та відеодзвінки. Динамічний AMOLED-дисплей Galaxy Note10 вражає якістю та забезпечує чудову яскравість, контрастність та реалістичні кольори навіть при яскравому освітленні. Дисплей також надзвичайно міцний завдяки використанню Samsung ультрасильного Gorilla® Glass 6 як на передній, так і на задній панелях пристроїв.

Надзвичайна потужність

Samsung доповнила стильний дизайн Galaxy Note10 професійно потужними характеристиками. Galaxy Note10+ залишає в минулому тривалий час зарядки з оновленим режимом Super Fast Charging (до 45 Вт)2, що включає також покращені можливості бездротової зарядки Wireless PowerShare та Fast Wireless Charging 2.0. Ці технології дозволяють акумулятору в пристрої на 4,300 мАг3 – найбільшому, який був у серії Note – всього за 30 хвилин зарядитись, щоб працювати цілий день. Таким чином, користувачі можуть впевнено грати, стрімити контент, переглядати та навіть знімати і редагувати відео, не турбуючись про те, чи вистачить батареї протягом дня.

7-наноміліметровий техпроцес наступного покоління підвищує продуктивність процесора та графічного процесора на 33% та 42% відповідно (порівняно з Galaxy Note9) та допомагає забезпечити швидку та плавну графіку під час гри та відео.

Стандартна версія Galaxy Note10 та Note10+ має 256 Гб вбудованого сховища, а Galaxy Note10+ ще й підтримує карти пам’яті до 1 ТБ. Пропонуючи сховище як для ноутбуків, а також підтримку Wi-Fi 6 та мереж нового покоління, Galaxy Note10 сприяє справді багатозадачному досвіду роботи наступного рівня.

Galaxy Note10 робить нотатки на мобільному пристрої зручнішими та більш інтуїтивними. Тепер, натиснувши кнопку S Pen, користувачі можуть легко оцифровувати рукописні нотатки та конвертувати їх у різні формати, включаючи Microsoft Word, для легкого редагування та спільного доступу. Перетворити рукописний текст в друкований стало настільки ж просто, як і точно.

У наші дні користувачі смартфонів знімають та діляться відео більше, ніж будь-коли раніше. Щоб допомогти людям  впіймати момент та створювати більш неймовірний контент, спільна передня камера Galaxy Note10 та Galaxy Note10+, а також три та чотири основні камери відповідно, забезпечують інтуїтивні та професійні інструменти для відеозйомки в руках користувачів. Варто відмітити функцію Zoom-In Mic – абсолютно нову можливість, що працює на AI, посилює звук від джерела звуку при збільшенні об’єкта в кадрі камери, в той час коли навколишній шум мінімізується.  

Камера глибини в Galaxy Note10+ додає нову цікаву можливість виміру предмета в кадрі за допомогою вбудованого 3D-сканера. Ця розумна інновація дозволяє камері фіксувати предмет як 3D-рендерінг, який можна легко додавати до фотографій та відеозаписів.6 Це відкриває світ можливостей щодо створення спільного контенту, дозволяючи користувачам вставляти себе та друзів на знімки та відео.

Функція “Живий фокус” тепер поширюється на відео та була доповнена новими видами ефектів боке (включаючи розмиття, велике коло, кольорову точку), які розмивають фони відео та ставлять предмет зйомки в центр уваги. Супер стійка стабілізація відео також була покращена, і тепер вона підтримується в режимі Hyperlapse камери, а також покращений показник з 500 МГц до 833 МГц дозволяє їй створювати ще більш плавні та природні відео.

Крім того, додаток Галерея Galaxy Note10 отримала абсолютно новий, вбудований редактор відео, який дозволяє користувачам поєднувати відеокліпи, регулювати швидкість відтворення, додавати текст, ефекти переходу та музику без ліцензій, як вручну, так і з S Pen для точності.

Екосистема Galaxy

Samsung постійно збагачує екосистему Galaxy пристроями, що миттєво поєднуються та спрощують повсякденне життя. Легка інтеграція Galaxy Note10 з новим Galaxy Watch Active2 є одним із таких прикладів цієї зручності. Наприклад, Galaxy Watch Active2 оснащений зручною функцією Camera Controller7, яка пропонує користувачам попередній перегляд свого фото до того, як вони знімуть його за допомогою Galaxy Note10. Зробити ж знімок можна і за допомогою екрана смарт-годинника.

Підключити Galaxy Note10 до ПК або Mac надзвичайно просто з вдосконаленим Samsung DeX. Тепер, щоб перенести свій мобільний досвід на більший екран – все, що користувачі повинні зробити, це підключити смартфон Galaxy до свого ноутбука чи комп’ютера за допомогою USB-кабелю. Після підключення вони зможуть легко перетягувати файли між своїм смартфоном та ПК та зручно керувати як ПК, так і мобільними додатками.

Окрім того, щоб зробити Samsung DeX ще більш динамічним, Galaxy Note10 оснащено інтегрованими безпосередньо у швидку панель інструментами Windows. Підключившись до свого ПК з Windows 10 в один клік, користувачі зможуть продублювати екран свого телефону, переглядати сповіщення, надсилати та отримувати повідомлення8 та синхронізувати останні фотографії9 безпосередньо зі свого комп’ютера.

І останнє, але не менш важливе – Galaxy Note10 піднімає мобільні ігри на новий рівень завдяки новій службі потокової передачі P2P Samsung – PlayGalaxy Link. Служба допомагає гарантувати, що геймери ніколи не пропустять жодної секунди гри,  навіть на ходу, дозволяючи продовжити гру на мобільному з того ж місця, на якому вони закінчили її на ПК.  Потужність та преміум-характеристики Galaxy Note10 допомагають геймерами відчути багатий, повноцінний досвід гри на ПК та безперебійну графіку в одному потужному портативному пристрої.

Фотогалерея


20.08.2019 2114
Коментарі ()

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1859
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1805
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1805
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5320 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2101 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1467

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

660

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

730

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

919

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

956
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1697
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3623
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10198
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26070
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10127 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7667
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

851
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1354
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

332
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1223
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

817
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1030