Як обрати екскурсійний тур?

Найбільш цікавий спосіб подорожі – автобусні екскурсійні тури в інші країни. У вартість туру входить низка екскурсій найвідомішими місцями туристичного міста. Якщо Вам до вподоби активний відпочинок, часті зміни обстановки, то такий тур буде для Вас справжньою знахідкою.

Існують різні екскурсійні тури. Для того, аби зменшити витрати на дорогу, подорожуйте автобусом. Цей вид транспорту підходить для поїздок з метою огляду визначних місць однієї або одразу декількох країн. Деякі тури орієнтовані на вивчення відомих туристичних місць одного міста.

Найбільший попит мають групові екскурсійні автобусні тури Європою. Вартість такого туру невелика, а переїзд автобусом не дуже тривалий. Туристам пропонують детальні програми подорожі з різною тривалістю та екскурсійним планом за усіма популярними європейськими напрямками.

Якщо хочете поїхати в країни Азії, можна підібрати варіанти з авіаперельотом, що дозволяє познайомитись з культурою екзотичних держав. Доступні для екскурсій навіть найвіддаленіші куточки Землі. Наприклад, Мексика, береги якої омиваються водами Тихого океану, або Малайзія, яка займає 9-те місце у списку найбільш відвідуваних туристичних країн.

Стандартна програма екскурсійних турів включає:

  •  трансфер до місця призначення (автобус/літак);
  •  поселення в номери готелю;
  •  культурна програма: відвідування визначних місць у супроводі досвідченого гіда;
  •  час на самостійну прогулянку;
  •  додаткові екскурсії;
  •  повернення в готель;
  •  поїздка в інше місто або країну, в залежності від типу туру.

У вартість екскурсійного туру переважно входять:

  •  дорога (переліт/проїзд);
  •  проживання у готелі;
  •  харчування, тип якого залежить від туру. В основному це сніданок у готелі;
  •  відвідування екскурсій у супроводі гіда;
  • страхівка.

Якщо для поїздки в країну потрібна віза, послуга оплачується туристом самостійно, так само, як і додаткові екскурсії, які не входять у вартість туру.

При виборі автобусного туру рекомендуємо обрати не тривалу експрес-програму з мінімальною кількістю нічних переїздів. З іншого боку, якщо Ви досвідчений мандрівник це буде плюсом, через те, що залишається більше часу на денні екскурсії.

Екскурсійні тури влітку

При виборі екскурсійного туру варто визначитись, що для вас буде краще: огляд одразу декількох країн чи більш детальне знайомство з визначними місцями або архітектурними пам’ятками одного міста. Якщо відпустка обмежена у часі, але хочете відвідати багато місць і зробити відпочинок різноманітним, надайте перевагу комбінованим варіантам, наприклад, автобусні тури Європою.

Одним з найпопулярніших курортів є Болгарія, яка відома не лише своїми піщаними пляжами та горами, а й SPA-курортами, плантаціями троянд та соняшників. Особливість цього курорту – сонце світить майже цілий рік.

Влітку в одному турі гармонійно поєднуються насичена екскурсійна програма та пляжний відпочинок. Спочатку огляд визначних місць і знайомство з історією міста, а потім відпочинок біля моря.

Тури для всієї родини або дружньої компанії: «Мій літній романс або який солодкий шум прибою…», «Літній світ» – незабутні 11 днів у прекрасній Болгарії.

Екскурсійні тури восени

Восени, коли не так тепло і сонячно, як влітку, зверніть увагу на тури з субтропічним та тропічним кліматом, який є комфортним для погулянок та огляду визначних місць.

В цей період бюджетно можна відпочити не лише в Єгипті, а й у Таїланді, ОАЕ, Ізраїлю. Варто звернути увагу на тури в Занзібар, Танзанію, Шрі-Ланку, Домініканську Республіку, Мексику та, навіть, Мальдівські острови.

Мальдіви

Осінь – саме час для подорожей Європою. Туристи відвідують Угорщину, Францію, Німеччину, Албанію, Чехію, Чорногорію. Якщо хочете весело провести час у колі друзів зі смачними напоями, їжею та гарною музикою, варто побувати в славетному місті Баварія на святкуванні «Октоберфест».

За короткий час туристи мають можливість ознайомитись з великою кількістю визначних місць. У вільний час можете відправитись на шопінг, або ж спробувати національну кухню країни в затишному ресторані чи кафе.

Восени туристи пропонують влаштувати яскравий вікенд, тому ідеально підійдуть наступні екскурсійні тури: «Хмільний вікенд + Октоберфест» – незабутні чотири дні, «Рим! Усе тільки починається» відвідаєте чудову Флоренцію та побуваєте на карнавалі у Венеції», «Душевний вікенд», «Три щасливі дні» у трьох містах: Краків, Прага та Дрезден, «Наш красивий вікенд».

Екскурсійні тури взимку

Подорожі автобусом взимку адаптовані для холодного періоду року, тому відпустка в цей період буде не менш комфортною, аніж влітку. Незважаючи на низьку температура повітря, у зимових подорожей є свої переваги.

Кращі варіанти для подорожі в грудні та січні – екскурсійні тури на свята та тури вихідного дня в Європу. У цей період, окрім відвідування музеїв можна насолодитись гарними сніговими пейзажами, побувати на різдвяних ярмарках у Дрездені, Кракові, Празі, Відні, Будапешті; прогулятись вуличками, які прикрашені гірляндами і побачити головну ялинку країни на центральній площі.

Подорож в Лапландію – чудовий вибір для тих, хто хоче провести зимові свята у сімейному колі. Протягом зимових свят у Канаді, а саме в м. Квебек, проходить карнавал, учасники якого спороджують льодові палаци, ліплять снігові скульптури.

Лапландія
Лапландія

Взимку наші туристи надають перевагу більш спокійним мандрівкам, тому рекомендують наступні автобусні тури: «Вихідні в Словаччині. Термальні купання», «Зимова відпустка. Польща + Словаччина!!! ….Winter relax…» – отримайте насолоду від споглядання захоплюючих пейзажів на гірськолижному курорті, «У казці засніжених гір» – незабутній зимовий відпочинок у Закопане, «Прикольними містами: Дрезден + Прага + Краків!», «Ярмарки чудес: Краків, Дрезден, Прага, Відень та Будапешт!».

Екскурсійні тури навесні

Навесні традиційно користуються попитом екскурсійні тури Європою. Найчастіше, у цю пору року, тури з екскурсійною програмою підбирають родини з дітьми. Адже шкільні канікули та травневі свята вдалий час для відпустки всією родиною.

Популярні напрямки: Париж, Амстердам, Верона, Рим, Венеція. Навесні рекомендуємо відвідати Нідерланди, а саме екскурсії природними заповідниками.

Діснейленд в Парижі – гарне місце для сімейного відпочинку.

Діснейленд у Парижі
Діснейленд у Парижі

І якщо Ви любите історію, варто побувати в Йорданії та ознайомитись з археологічними та древніми пам’ятками.

Весна – це романтична пора року, тому туристи обирають: «Зустрінемось в Амстердамі + парк «Кекенхоф!», «Пікнічок в Амстердамі» – два чудові дні в Амстердамі + один день в Празі, «У привабливому Парижі» – романтична подорож до міста закоханих Парижу + Мюнхен, Дрезден та можливість відвідати країну чудес – Діснейленд, «А я в Парижі! + Діснейленд», «Соковитий вікенд: Верона, Рим, Венеція!».

lowcost.ua


11.11.2019 4319
Коментарі ()

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1881
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1818
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1815
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5358 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2113 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1479

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

684

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

740

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

933

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

969
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1719
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3633
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10213
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26088
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10139 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7678
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

860
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1361
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

348
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1236
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

833
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1041