Тягнибок захистив Онуфріїва

 

Лідер всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок назвав спробу затримання кандидата від партії Романа Онуфріїва в Івано-Франківську «гранично брудною і тупою провокацією» силовиків.

 

Про це глава ВО заявив під час прес-конференції, пише НБН.

 

«Це реакція влади та підконтрольних їй силових структур на зростаючі рейтинги ВО «Свобода». Про підготовку провокацій з боку міліції та СБУ наші люди не один раз попереджали. Згідно з інформацією, якою я володію, інакше як тупий і брудною провокацією СБУ вчорашня подія в Івано-Франківську назвати не можна», - сказав пан Тягнибок.

 

За його словами, свободівець Роман Онуфріїв, якого вчора правоохоронці намагалися затримати в Івано-Франківську, - успішний підприємець, в друкарні якого друкується більшість поліграфії ВО «Свобода».

 

Як зазначив лідер партії, до бізнесмена з профілактичними бесідами не друкувати матеріали партії силовики приходили вже не раз.

 

Крім того, він зазначив, що Івано-Франківська облрада на засіданні порушила питання про фальсифікації під час виборчої гонки, а також секретар міськради провів прес-конференцію, на якій назвав конкретні випадки зловживань.

 

Олег Тягнибок також сказав, що пан Онуфріїв неодноразово заявляв про прослушку своїх і партнерських телефонів. І коли СБУ дізналося про його спробу позичити гроші в одного з друзів, силовики вирішили влаштувати затримання.

 

За його словами, співробітники СБУ були не мешканцями Івано-Франківська, а приїхали з Києва. «Завдяки втручанню звичайних громадян, а також місцевих депутатів, Романа Онуфріїва вдалося захистити від незаконного затримання, а також інших протиправних дій з боку силових структур», - додав пан Тягнибок.

 

 

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ ПРЕС- КОНФЕРЕНЦІЇ ОЛЕКСАНДРА ШЕВЧЕНКА

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ ПРЕС- КОНФЕРЕНЦІЇ РОМАНА ОНУФРІЇВА

 

Читайте також:

Свободівці у Києві пікетували СБУ через затримання в Івано-Франківську

Дружину Олега Гаркота не пускають до чоловіка у лікарню

ПРОКУРАТУРА: Гаркот отримав хабар в 30 тис. доларів від Колковського?

Роман Онуфріїв: Вчорашні події - це метод політичного тиску напередодні парламентських виборів (фото)

В Івано-Франківську правоохоронці затримували Володимира Балагуру ніби то при передачі хабаря голові фракції ВО Свобода в міськраді Роману Онуфріїву та голові департаменту архітектури Олегу Гаркоту (додано фото)

ВІДЕО затримання Балагури, Гаркота та Онуфріїва

Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота: версія правоохоронців

Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота: фото грошей


11.10.2012 3194 33
Коментарі (33)

Олег 2012.10.11, 11:47
"Олег Тягнибок також сказав, що пан Онуфріїв неодноразово заявляв про прослушку своїх і партнерських телефонів. І коли СБУ дізналося про його спробу позичити гроші в одного з друзів, силовики вирішили влаштувати затримання". -- а от це вже нескладуха якась, ЧОМУ ЦЕ ПАН ОНУФРІЇВ "ПОЗИЧАВ" ГРОШІ В ДРУЗІВ ЕРЕЗ ПОСЕРЕДНИКА - ГОЛОВНОГО АРХІТЕКТОРА?????? ХА-ХА.
Андрій 2012.10.11, 11:48
А іншого і не могло пролунати з уст ВОЖДЯ СВОБОДІВЦІВ))))... Захищає своїх поплічників-хабарників... Свободу не спинити))) А от хабарників у ВО "Свобода" здалося б посадити))) Все має бути справедливо...
гість 2012.10.11, 11:51
Так як що це була позика,тим більше друзям, то чого він не не позичив гроші дома, чи там в дружній домашній обстановці, з такими бабками пити чай в місті трохи опасно. Але версія має право на життя))))))))))))))
@123@ 2012.10.11, 11:55
НАЙВАЖЛИВІШЕ В ЦІЙ ЗАЯВІ "ЛІДЕРА", ЩО ВІН ВИЗНАЄ ТЕ, ЩО ГРОШІ ЦІ НІХТО НЕ ПІДКИДАВ!!!!! ЯК ПРО ЦЕ ВЖЕ ТРИНДЯТЬ СВОБОДІВЦІ-ХАПУГИ, ФАКТ ПЕРЕДАЧІ ГРОШЕЙ БУВ! АТЕПЕР ВЕРСІЯ, ЩО ЦЕ ПОЗИЧАВ ОНУФРІЇВ ЧЕРЕЗ ПОСЕРЕДНИКА - ГАРКОТА. СМІХ ТА Й ГОДІ)))))))))))
СвободуЮриюДеточкину! 2012.10.11, 12:01
Дуже дивним є той факт, що так жваво захищають "успішного бізнесмена" створивши вже цілу тактику захисту, а вот про бідолашного Гаркота з хворим серцем чомусь забули, хоча він зараз в скрутному становищі, проти нього порушено кримінальну справу. Та все простіше, через дев"ять днів сердечника переведуть в больничку СІЗО, а там будуть колоти на спів"участь в скоєнні та групу і тоді "успішного бізнесмена" також можуть госпіталізувати з серцем.
Бакс 2012.10.11, 12:12
Олег Тягнибок: "Вирішив якось Роман Онуфріїв позичити в свого друга 30 тисяч доларів. Зателефонував він йому: "Вася позич тридцять тисяч, до мільйона не хватає!" - "Добре Ромку! Де і коли" - "Довай як стемніє, я возьму шофером Балагуру, а носільщиком грошей - Гаркота - і ми будем їхати в порушення правил по Січових Стрільців проти руху, а ти нас там чекай!" А тим часом злі СБУшники прослуховували телефон нашого побратима... ..... ВИ ВІРИТЕ В ЦЕ?
Читач 2012.10.11, 12:12
ХАБАР Є ХАБАР І ТО ЩО СЬОГОДНІ ЦЕЙ ЧИНОВНИК ПІДТРИМУЄ "СВОБОДУ" НІЧОГО НЕ ЗНАЧИТЬ. ЗАЯВА ТЯГНИБОКА МАЄ СЕНС В ТОМУ РОЗУМІННІ ЩО ЦЕ ЗАРАЗ ПОВ"ЯЗАНО З ПАРТІЄЮ.КОЖЕН ХТО СТИКАВСЯ З ПИТАННЯМИ ЗАБУДОВИ, ОРЕНДИ, ПЕРЕВЕЗЕННЯ І Т.Д. ЗНАЄ ЩО ПО ЧОМУ. ОДНЕ НЕ РОЗУМІЮ ЯК БРАТИ 30 ШТУК БАКСІВ ТО ЗДОРОВИЙ А ЯК ВІДПОВІДАТИ ЗА СВОЄ ТО СЛАБИЙ? А ПОМНОЖТЕ ЦЮ СУМУ ДЕСЬ НА 50 АБО І 100 ПРИБЛИЗО ЦЕ ТО ЩО ВІН ВЗЯВ ДО ТОГО ЯК ЙОГО ЗЛАПАЛИ ЗА РУКУ. ЗВИЧАЙНО ЩО ДІЛИВСЯ І Т.Д. АЛЕ ПОМНОЖТЕ ЛЮДИ І ПОБАЧИТИ ЩО ВИ ВАРТУЄТЕ. А ЦЕЙ ДЖИП НА ЯКОМУ ВІН ЇХАВ СКІЛЬКО КОШТУЄ-40/50 ШТАК БАКСІВ ЦЕ ВІН НА ЗАРПЛАТУ КУПИВ? ДУМАЙТЕ ЛЮДИ ДУМАЙТЕ
Сергій 2012.10.11, 12:27
ОсЬ спростування брехливої маячні і докази ригівської провокції проти Свободи. http://olarhat.livejournal.com/253608.html
Сергій 2012.10.11, 12:28
ТаК Що все це підстава і при зміні влади буде розслідувано. і каліні з захарченком будуть притягнені до кримінальної відповідальності за підкидання грошей, їм світить 10-25 років. Так що не рийте яму а то самі в неї попадете. Брехня рано чи пізно буде покарана.
1 2012.10.11, 12:29
МУжиков закрутили, в машину подбросили пачку баксов и теперь тьма говнотролей и украинофобов в интернетах подняли вой. А идиоты и подонки меряют мир по себе - типа везде есть такие уроды как они сами, даже в Свободе.
Тягнибаксу 2012.10.11, 12:38
Сволотівці, чесні сволотівці, передайте вашому гітлеру щоб очистив свої ряди від хабарників і то швидко, бо на виборах не наберете й 20%. Сича з кампанією треба наглядно показово злити в топку ...може тоді на принциповості шось зловите.
ідеолог 2012.10.11, 12:52
Не розумію...якщо ви свободівці не винні,то роз"ясніть усім нам,що в автомобілі робила ця трійка і 30000 баксів.Тягнибок визнав,що гроші не підкинули.Якщо Онуфріїв у когось зичив,то чому в автівці у Балагури? І що там робив Гаркот?І не треба вже писати,що гроші підкинули,бо вже самі визнають,що у когось позичили...а ліпше покайтеся і скажіть правду - скільки,коли,кому і за що???
ТигрЮЛЯ 2012.10.11, 12:54
Шановні краяни! Не вірте в цю брехливу маячню. Не могли щирі патріоти, люди які люблять свій край та Україну, ходять у вишиванках та шанують С. Бандеру, брати ці нещасні американьські гроші. Вони могли би тимчасовово взяти в борг на розвиток України і тільки українськими гривнями, і не в ночі , а зранку,і не просто на вулиці, а коло пам"ятника С. Бандері, і не в цих кумедних куртках, а в вишиванках, і не на в буржуйських лендроверах, а в нашій, рідній Славуті. Не вірте, люди, це все підстроїли РИГИ! Смерть ворогам! СЛАВА УКРАЇНІ!
Поміркований 2012.10.11, 12:54
Цікаво, як тепер Тягнибок буде захищати свободівське ОЗУ в Франківську після статті вище про Гаркота? Купюри мічені, все документується та фіксується ще з травня 2012. Свобода - давай дасвіданья
СвободуЮриюДеточкину! 2012.10.11, 13:05
Можна тільки поспівчувати Р.Онуфрієву він опинився серед двох вогнів. З одної сторони кантора і те, що їй нашепче Гаркот, а з другого геноссе Тягнибок, який йому глаз на жопу натягує за такий пройоп на кануні виборів. Тільки уявіть собі через таку маленьку шалость під питанням результат виборів в регіоні.
Василь 2012.10.11, 14:03
Ох і забрехалися... Спочатку про наркотики, потім про те що грощі підкинули, тепер виявляється позичали. Можна зрозумітити Свободу у намаганні як найскоріше відбилитися, але виходить усе навпаки, так що краще хлопці поки що мовчіть або тримайтеся однієї версії
Я 2012.10.11, 14:15
Справді, найбільше гризуть самі себе українці. Не поляки, не грузини... Та й голодомор і репресії 30-х творили в основному українці, вистачало лише вказівок з Москви. Тому й живуть як пацюки. Невже ніколи не вилікуємось?! А по цій темі - немає у нас чесних бізнесменів, чесних чиновників, чесних судів, чесних політиків і чесних партій! Вони б не проіснували й місяця в наших умовах. Не кажучи хоч про якийсь шанс бути обраним чи зайняти посаду. Ідеалу нема в жодній країні, але у нас дуже ГНИЛА СИСТЕМА! І СВОБОДІ необхідні гроші на вибори, на "дурну" рекламу і акції. Інакше ми не дамо навіть 0,1% голосів, такі ми є. Легше гризти тут своїх за тисячі "лівих" доларів ніж регіанальну бандовладу за крадені мільярди, за які нас усіх і далі купують.
11 2012.10.11, 15:02
Тягнибакси зараз усе будуть розповідати, щоб відмазатись... Для всіх очевидно, що хабар мав місце... Не для того "Свобода" має більшість у міськраді, щоб задурняка роздавати землю... Так само вони діють у Львові. Весь бізнес знає, що "Вирішення" питань по міськраді коштує грошей... До речі, у Тягнибаксів хабарі виросли, до них брали менші суми...
читач 2012.10.11, 15:06
Свобода це банда злочинців,що розкрадає місцеві бюджети та землі.Приклад - бандитські дії мера-свободівця Курляка П.І. та його шпани у м.Бурштин Мер м.Бурштин свободівець Курляк П.І. розтратив понад 300 тисяч бюджетних коштів. Прокуратурою області порушено кримінальну справу щодо голови одного з міст Галицького району. Встановлено, що посадовець підписав завідомо неправдиві акти передачі – прийому виготовлених проектів будівництва станції очистки дощових і талих стічних вод, внаслідок чого приватному підприємству з бюджету незаконно перераховано більше 300 тисяч гривень. Своїми злочинним діями посадовець допустив розтрату державних коштів в особливо великих розмірах. Кримінальну справу щодо мера порушено за ознаками складу злочинів, передбачених ч.5 ст. 191, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 366 КК України. Досудове слідство у справі триває. Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області http://www.ifr.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=109172&fp=61 http://firtka.if.ua/?action=blogs&id=386
Dezdechado 2012.10.11, 15:17
І головне хабарі беруть не з жидів і москалів а з самої щонеє титульної нації. Ганьба!!
до Я 2012.10.11, 15:21
" Легше гризти тут своїх за тисячі "лівих" доларів ніж регіанальну бандовладу за крадені мільярди, за які нас усіх і далі купують." ЩО ти за єресь несеш? Все починається з тисяч, як ти кажеш лівих доларів, а закінчується бандовладою з міліардами. Вони на хера на вибори йдуть? Хто їх заставляє? Чи ти думаєш, що вони в ВР будуть по солов"їному тьохкати. Вони йдуть туда, щоб збільшити власні прибутки і нє хєр їх захищать, бо вони вже на другий день післь виборів забудуть таких "відданих" я к ТИ
11 2012.10.11, 16:53
То Dezdechado Ви фантазьори. То, що вони самі з себе хабарі брати будуть? В "Свободі" самі євреї позбиралися. Вбралися у вишиті сорочки і вдають з себе патрійотів. Це ж треба до такого цинізму дійти, що українську ідею експлуатують євреї. І піпл це радо хаває...
Хрунь 2012.10.11, 16:56
В кожній сім"ї не без виродків. Менше б гадили на голови іншим - краще дбали б про свою власну репутацію. Реально вибирати ні з кого...
Ye 2012.10.11, 17:14
Хлопці з Свободи,ви молодці!Не здавайтесь і далі,борітеся з провокаціями,які вчиняють бандюковичі.Вони дуже бояться,що ви прийдете до влади і відкриєте очі народу як розкрадається Україна.Народ вас підтримує і не звертайте уваги на тролів які тут сидять.
Захисник 2012.10.11, 17:35
Захист Тягнибока це справжній шедевр. Це стандартна брехня і галіма відмазка. Тягнибок сам десь назичив у регіоналів грошей на вибори і також буде змушений їх віддавати або відпрацьовувати, а шикарне життя він любить, автомобілі міняє як рукавиці і дурять нашого брата усі разом і розкошують на нашому горбу. Жоден житель міста не повірить, що Гаркот не хабарник, а Тягрибок чесна людина, а Онуфріїв чесний бізнесмен, якому не вистачало 30 тисяч баксів для повного щастя.
Коля 2012.10.11, 20:06
Свобода контролює всі владні органи в області, але за 4 роки ми не побачили ніякого покращення. А ось статки деяких "лідерів" зросли і саме з допомогою таких корупційних схем!
сусідка 2012.10.11, 20:40
тигрЮля, ти ляля. твій коментар бомбезний. написала це і подумала, а якщо ти це серйозно. сподіваюсь, що ні.
Хvam 2012.10.11, 22:36
Краще помовчим.... Рейтинг пiкуе вниз... Понабирали смiття в партiī, тепер .вигороджують. Мiг просто сказати: розбиремося , якщо винен - геть! Але кого набирати? Захiдна Украīна тотально забичилась... Кращi люди давно виīхали, бо зрозумiли що життя коротке, а СВIТ прекрасний. А ви īжте, хоть повилазьте :)
бичара...))) 2012.10.11, 22:50
тигрюля,ти така маладчінка,ну просто сексі баба в мозгах.Як будеш брати хабар зранку,то візьми мене,я прийду не тільки у вишиванці, навіть в трусах вишитих гладдю.мати моя мила!скільки в нас дурного люду-це капец***І ви.ми хочемо своєї держави-простіть засранця,але з бикотою це не можливо...ви критикуєте Янека,та в другій державі сиділи б на нарах 88%
Байда 2012.10.12, 08:30
Хвала Онуфрієву, Гаркоту ! Кращої антиреклами для Свободи годі придумати. Ці братчики забили останній цвях в похоронну труну ВГО Свобода на Івано-Франківщині, а й може в Україні. Слава хабарникам - Слава пройдисвітам від свободи.
Хрунь 2012.10.12, 09:16
Оригінально Тягнибок захистив своїх! Виявлчється, гроші таки були, але то були позичені гроші. А за версією газети "Галичина" всі гроші були підкинуті працівниками СБУ. То що, свободівці позичили гроші в СБУ? Чи "Галичина" як завжди забрехалась по-чорному?
НАЙКРАЩЕ З КОМЕНТІВ (цитати 2012.10.12, 13:31
НАЙКРАЩЕ З КОМЕНТІВ (цитати) «Посадити всіх сук і кожний день виганяти на ремонт вулиці терориста Дудаєва, а Анчоуса поставити над ними в ролі вертухая, раз не може тримати лад у своєму відомстві. Марципанів уркам не давати!» «ВСЕ ТУТ ЯСНО - ПРИЇХАЛИ ТРОЄ ЛЮДЕЙ, ЯКІ В МІСЬКІЙ ВЛАДІ ВИРІШУЮТЬ ВСЕ (СТОСОВНО БУДІВНИЦТВА), ГАРКОТ ВИЙШОВ З МАШИНИ, ВЗЯВ ГРОШІ, ПОВЕРНУВСЯ В МАШИНУ - ТАМ ЇХ І ВЗЯЛИ. А СЬОГОДНІ "СВОБОДА" БУДЕ ПЕРЕВОДИТИ ВСЕ В ПОЛІТИЧНУ ПЛОЩИНУ. ПРО ТЕ, ЯК СЕБЕ ВІВ МАРЦІНКІВ - ВЗАГАЛІ МОВЧУ - Я ПОМИЛИВСЯ НА МИНУЛИХ ВИБОРАХ В СВОБОДІ. ДЕБІЛИ ПОВНІ. ДО ЧОГО ТУТ ГРОШІ ГЕНЕРАЛУ, ПР ТА КОЛОМОЙСЬКИЙ? ПОДИВІТЬСЯ, ХТО ПРИЙШОВ ЇХ ВИЗВОЛЯТИ - ШКУТЯК, ШКВАРИЛЮК, СВОБОДА В ПОВНОМУ СКЛАДІ - ВСІ САМІ ЧЕСНІ.» «МОЛОДЦІ. ЗАСВІТИЛИСЯ, ПРОПІАРИЛИСЯ, ЗАРОБИЛИ БАЛИ ЕЛЕКТОРАТУ ...» «МАРЦІНКІВ СЛОВОБЛУД ЗАМІСТЬ ТОГО ЩОБ ЩОСЬ РОБИТИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ДЛЯ МІСТА ЗАЙМАЄТЬСЯ Х..НЕЮ, ТО КОЛОДИ ПИЛЯЄ В РОБОЧИЙ ЧАС, ТО ЦЬГО УЮ..КА ВІДБІЛЮЄ, ХЛОПЦІ РОБІТЬ ЩОСЬ ДЛЯ МІСТА ХВАТИТЬ ДВА РОКИ ДЕРИБАНУ» «НА ПРЕС-КОНФЕРЕЦНІЇ (НА ФОТО) КИСЛІ, НЕЩАСНІ ОБЛИЧЧЯ, ОЧІ ПОНУРІ ПРОСЯЩІ ПРОБАЧЕННЯ.» «ЗА ГРАТИ ГНИДУ, І ГРАТИ , ГРАТИ , ГРАТИ.....» «ОХ І ЗАБРЕХАЛИСЯ... СПОЧАТКУ ПРО НАРКОТИКИ, ПОТІМ ПРО ТЕ ЩО ГРОЩІ ПІДКИНУЛИ, ТЕПЕР ВИЯВЛЯЄТЬСЯ ПОЗИЧАЛИ.» «ЦІКАВО, ЯК ТЕПЕР ТЯГНИБОК БУДЕ ЗАХИЩАТИ СВОБОДІВСЬКЕ ОЗУ В ФРАНКІВСЬКУ ПІСЛЯ СТАТТІ ВИЩЕ ПРО ГАРКОТА? КУПЮРИ МІЧЕНІ, ВСЕ ДОКУМЕНТУЄТЬСЯ ТА ФІКСУЄТЬСЯ ЩЕ З ТРАВНЯ 2012. СВОБОДА - ДАВАЙ ДАСВІДАНЬЯ» Ш Е Д Е В Р К О М Е Н Т А Р І В ШАНОВНІ КРАЯНИ! НЕ ВІРТЕ В ЦЮ БРЕХЛИВУ МАЯЧНЮ. НЕ МОГЛИ ЩИРІ ПАТРІОТИ, ЛЮДИ ЯКІ ЛЮБЛЯТЬ СВІЙ КРАЙ ТА УКРАЇНУ, ХОДЯТЬ У ВИШИВАНКАХ ТА ШАНУЮТЬ С. БАНДЕРУ, БРАТИ ЦІ НЕЩАСНІ АМЕРИКАНЬСЬКІ ГРОШІ. ВОНИ МОГЛИ БИ ТИМЧАСОВОВО ВЗЯТИ В БОРГ НА РОЗВИТОК УКРАЇНИ І ТІЛЬКИ УКРАЇНСЬКИМИ ГРИВНЯМИ, І НЕ В НОЧІ , А ЗРАНКУ,І НЕ ПРОСТО НА ВУЛИЦІ, А КОЛО ПАМ"ЯТНИКА С. БАНДЕРІ, І НЕ В ЦИХ КУМЕДНИХ КУРТКАХ, А В ВИШИВАНКАХ, І НЕ НА В БУРЖУЙСЬКИХ ЛЕНДРОВЕРАХ, А В НАШІЙ, РІДНІЙ СЛАВУТІ. НЕ ВІРТЕ, ЛЮДИ, ЦЕ ВСЕ ПІДСТРОЇЛИ РИГИ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ! СЛАВА УКРАЇНІ!
Франківець 2012.10.20, 13:11
Дякуючи Франківській Свободі(Сичу,онуфріїву,марцинківу,колковському) уся Україна дізналась,що хабарникі паразити виявляється це не тількі данецько-регіонівська зараза!
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1564
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1674
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1666
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

4929 38
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1965 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1364

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

191

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

554

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

717

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

851
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3477
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10032
02.04.2024

Одним з перших засіяли ярими культурами поля на Городенківщині, Коломийщині та Снятинщині.  

700
13.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

25924
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7555
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

750
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

931
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1255
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1074
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

694
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

928
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

804